Prawdziwe jak wyjdzie nie będą się wiele różnić od tych fakowych, w końcu to będzie po prostu lepsza wersja GTA5, jak by dobra nie była to ludzie ją skończą po 30-50 godz i odstawią albo wymaksują w 100 a potem będą siedzieć następną dekadę w multi
Zagrać się zagra, nie mówi się że nie, bo sam lubiłem GTA a najbardziej IV, ale niech już będzie ta data wydania i się skończy ta błazenada.
Ja czekam. Nie dlatego, że dla mnie to jakieś objawienie. Po prostu nie ma i nie będzie drugiej takiej gry, w najbliższym czasie, która tak realnie odwzoruje życie miasta. Bardzo lubiłem w takim GTA 4 czy 5 po prostu nawet sobie jeździć taxi jako pasażer i patrzeć przez okno w aucie, niczym turysta. Albo po prostu spacerować obserwując jak miasto czy okolice po prosty żyje. Takich gier dziejących się w świecie fantasy mamy nawet sporo. Takich, gdzie dzieje się to we współczesności i jest dobrze zrobione, naprawdę mało. Zresztą nie bez powodu, tętniące życiem miasto wymaga od wiele więcej nakładu pracy, niż jakieś wioseczki kilka domów na krzyż i ogrom lasów.
Dzisiaj to już przeżytek, wszystko możesz zrobić samemu w realnym świecie, a jeżeli nie możesz to masz YouTube w i każdej chwili możesz się przenieść gdzie tylko zechcesz:
https://www.youtube.com/watch?v=71f3wrZFW7M
Spoko, po co ja gram w jakiekolwiek gry, jak można obejrzeć w podobnym klimacie film. Nawet się dowiedziałem, że można odwiedzić podobne miejsca do tych z gier. Kompletny bezsens z tym siedzeniem przy biurku
Dzięki, że też przez całe życie na to nie wpadłem!