Przepraszam, ja tylko ad vocem i krótko: czy ktoś to testował przed wyjściem z fabryki?
Powiem tak. Zaakceptowałem już trochę fakt, że premiery na PC zawsze będą ostatnim etapem testów i to niestety standard - za dużo możliwych konfiguracji, za dużo ludzi, którzy będą mieli takie sterowniki, siamte, taki problem z podzespołem, czy inny, będą grali na starym /nowym zapisie, mieli wcześniej wgrane mody, grają bez/z dlssem etc. etc. Za dużo graczy, za dużo indywidualnych sytuacji w których może się coś wysypać. To powiedzmy, że ok. To jak premiera gier sieciowych i serwery - tu zawsze będzie problem.
Ale problem z oświetleniem i cieniami w trybie wydajnościowym na PS5 oraz regularne przycięcia? Serio?
Za to jak najbardziej należą się duże baty i krytyka. To nie jest mała firma i to tylko jedna konfiguracja sprzętowa, więc bez przesady.
Ciekawe kiedy naprawią zepsute dzwięki dialogów na PS5... Nie da się w spokoju grać, bo nagle dialogi się ściszają i trzeba medytować żeby to naprawiac. Pół biedy jak to się stanie w trakcie jakiejś rozmowy z handlarzem, ale tak się dzieje w trakcie ważnych fabularnie rozmów i niszczy immersję, trzeba czekać aż cała ciekawa sekwencja minie, żeby móc wejść w tryb medytacji i to naprawić
Idę na CD-Action. Mniej klikbaitów, tam nie czuję się jakby ktoś robił ze mnie idiotę.
To co wy to robicie CD Projekt Red? Nikt nie zauważył jak działa ten bloom effect?