Komentarze do wiadomości: Gracze mają dość chciwości twórców postapokaliptycznej gry survivalowej w klimacie STALKER-a. „Sztucznie stworzyliście problem, a teraz sprzedajecie rozwiązanie”

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
19.02.2026 21:25
pieterkov
1
8
odpowiedz
pieterkov
166
Senator

No to kolejna gra umrze śmiercią naturalną. Grałem w jakieś demko i było to takie drewno, że ja pierdzielę. Tydzień czy dwa później wypuścili to publicznie i chcą za to pieniądze? To jest jak alfa gry napisanej przez 3 studentów po litrze wódki.

20.02.2026 07:27
1.1
1
jackcapone94
2
Junior

pieterkov a czego sie spodziewać po rosyjskiej grze ????

19.02.2026 23:20
2
odpowiedz
Jango Kane
76
Generał

Szybki rzut okiem na screenshot pokazujący skiny w grze i już wiesz z czym masz do czynienia...

20.02.2026 11:25
3
odpowiedz
PrawdąWOczy
8
Legionista

Przydali by się jacyś troskliwi ustawodawcy rozwiązujący ten problem. Darmowe gierki przeglądarkowe to jedyne w których mogłoby to ewentualnie pozostać być możliwe. Choć też wątpliwa i niezbyt obiektywna rywalizacja o miano najlepszego wówczas bywa w takiej grze. Gra z ceną w dniu zakupu powinna kończyć zarabianie na niej od gracza. Może dodatki z czasem jak DLC, gdy ktoś chce pograć, a przerobił już całą grę. O ile te dodatki nie mogłyby być już jako składowa gry, a i jako bonus po czasie dla jej lojalnych fanów...

20.02.2026 12:45
baltazar1908
4
odpowiedz
baltazar1908
45
Generał

Nie gram w takie gry typu strzelanki,mam kilka i nic ciekawego to nie jest leżą na steam bezużyteczne.

20.02.2026 19:05
5
odpowiedz
SUPREME_M8
2
Junior

Przecież to typowa gra dla frajerów na wyjebke która nigdy nie zostanie skończona. Tutaj nawet się nie kryją że chodzi o kase.

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl