Miałem 12 mityków a teraz mam 30, ci "gracze" to chyba nie wiedzą na czym polega gatunek h&s, że trzeba troche tych mobków utuc aby osiągnąc swój cel :) Dzięki tym zmianom sezon ukończony i leci unninstal a potem się dziwią że mało graczy...
"Wielu fanów zwróciło uwagę na Reddicie, że właśnie temu mają służyć Publiczne Serwery Testowe (PTR), na których nowe rozwiązania powinny zostać dokładnie sprawdzone przed wdrożeniem do pełnej wersji gry"
Ludzie chyba nie mają pojęcia co to jest PTR. PUBLICZNY serwer testowy. Ci co płaczą najbardziej pewnie nigdy nawet na PTR nie byli. A nie przetestujesz masowych zmian mając malutką ilość graczy je testujących (i to głównie content creatorów na dodatek).
Jeden z fanów pokusił się nawet o opinię, że teraz można ponownie zainstalować Diablo 4.
No to będzie grał sam xD jest z 16 poziomów trudności czy ile, gdzie na każdym poziomie, jak się w tym momencie pójdzie na World Bossa, albo legiony które są publiczne, to nigdy nie ma pełnego składu graczy.
Pomysł o wprowadzeniu aż 12-stu udręk jest tak głupi, że nie wiem...
tylko tyle moge odpisać, iks de.
2000 godzin mam w D4 a coś mi tu będziesz pisał, jak zazwyczaj się nie przechwalam, to czytaj ze zrozumieniem nastepnym razem o co mi chodziło.
Nie będę tłumaczył bo mi się nie chce, a sam głupoty piszesz ze sie słuchać nie chce, może spędź w grze z 20 godzin i wtedy coś napisz.
No to będzie grał sam xD jest z 16 poziomów trudności czy ile, gdzie na każdym poziomie, jak się w tym momencie pójdzie na World Bossa, albo legiony które są publiczne, to nigdy nie ma pełnego składu graczy.
Hehe, Tobie nawet 10k godzin nic nie dadzą. Większego bełkotu nie widziałem, naucz się pisać po polsku.
W Diablo II każdy unikat bardzo cieszył, wręcz ekscytował, zwłaszcza na początku. To samo runy. Ogólnie dropy bardziej cieszyły. System nagród był jakiś taki bardziej... nagradzający. A czy nie właśnie na tym powinien opierać się gatunek h&s? Na dobrej itemizacji?
W Diablo IV nigdy nawet się nie zbliżyłem do tego poziomu satysfakcji, jaki miałem grając w D2
Dobre decyzja, ja się świetnie bawię. Oczywiście tryb solo.
Ułatwię Ci: https://maxroll.gg/d4/tierlists/push-tier-list
Druga sprawa w tierze A spokojnie mozna młucić wszystkie aktywnosci na T12, znowu Ci ułatwie https://maxroll.gg/d4/tierlists/endgame-tier-list