Komentarze do wiadomości: Gracze Crimson Desert czują się trochę oszukani i domagają się zmiany. Marzyli o tym wierzchowcu, a w praktyce mogą z niego korzystać tylko przez 15 minut

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
23.03.2026 19:52
animatiV
1
odpowiedz
animatiV
112
The Ultimate PCMR

Nie dziwię się. Po trailerach i gameplayach pierwsze co sobie pomyślałem to że będzie moim głównym wierzchowcem, tym bardziej że gra posiada świetne modele pancerzy. Tylko że dopiero teraz dowiedziałem się że smok jest mocno limitowany..
Dobrze że jeszcze tej gry nie kupiłem.

23.03.2026 20:27
2
odpowiedz
Comek1984
64
Pretorianin

Artystyczna wizja jest super, dopóki nie trzeba w nią grać. To jest po prostu bardzo konsekwentna niekonsekwencja ??

23.03.2026 20:47
3
odpowiedz
TheFrediPL
116
Generał

xd

23.03.2026 21:19
cineq
4
odpowiedz
cineq
9
Legionista

A mnie zadziwia fakt że skoro smok jest endgame'owy to że już jest tyle ludzi po pierwszym weekendzie którzy tam dotrali skoro gra ponoć jest na 60-80 godzin. Czy tylko ja gram tak wolno że po 15 godzinach dopiero wchodzę w trzeci rozdział??

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl