Komentarze do wiadomości: Gracze chcą bojkotować Discorda i namawiają do rezygnacji z abonamentu Nitro

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
19.02.2026 10:13
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
37
Senator

Wiekszosc ludzi ma to gdzies albo juz poweryfikowala wiek fejkowymi zdjeciami plus im pasuje oferta Nitro, takze raczej bym sie nie nastawial na jakiekolwiek powstanie...

19.02.2026 13:04
1.1
3
G'nvi-oth_NPC
10
Centurion

Wronski
Większość? Skąd takie info?

19.02.2026 14:10
1.2
3
hahahuhiś
0
Legionista

Tak jak każde jego info, z doopy.

19.02.2026 20:08
1.3
Eflix
23
Chorąży

FAS-ACA3 tak, większość. Oburzone płaczki waszego pokroju na pewno nigdy nie są większoscią. To sobie nie weryfikujcie, olaboga jakieś przegrywy i creepy nie powchodzą sobie na kanały NSFW, tragedia i świat się kończy. I jeszcze ci ludzie otwierają buźkę myśląc że to oni, degeneraci bez dziewczyny, nie są mniejszością xD

post wyedytowany przez Eflix 2026-02-19 20:11:02
19.02.2026 20:57
Anni1993
1.4
Anni1993
8
Chorąży

Eflix Ignorantus maksimus
Dobre stereotypy koleś tak niczym za starych czasów o postrzeganiu środowiska japońskiej popkultury
Evangelion pięknie zdetronizował takich propagandystów odklejonych od rzeczywistości
Na całe szczęście dzisiaj tacy jak ty z zamkniętą głową to już mniejszość
Wyobraź sobie że niekoniecznie ktoś musi wchodzić do takiego działu dla tego o czym myślisz
MMD pewnie nic tobie nie mówi
Studio z gier Illusionsoft pewnie też nic
I TUTAJ UWAGA TO MOŻE ZNISZCZYĆ TOBIE ŚWIATOPOGLĄD
Wyobraź sobie że są w tym szersze możliwości niż fapufapu które tak na marginesie przerosły by ciebie w obsłudze
Zwłaszcza że blender tobie raczej też obcy xD
Aczkolwiek zgodzę się co do hiperbolizowania o liczebności tego typu spotach bo wiadomo że większość wchodzi w tego typu miejsc dla specyficznych czynności
No ale stary nie oznacza że ktoś musi być przegrywem
Tak jak większość graczy to nie ulane pryszczate maciusie niczym z starych stereotypów
Tak się składa że jesteś na geekowskim forum tak więc trochę wychodzisz na ultra ignorancką persone rzekł bym że mocno radykalną a nawet na hipokrytę który nie dostrzega że postrzega dane grono osób w sposób w który dawniej traktowano ludzi z twoimi zainteresowaniami
Raczej przegrywem nie jesteś?
Tak poza tym wszystko jest dla ludzi od ludzi warto byłoby to pojąć kolego
Dziękuję dobranoc a teraz odszczeknij czy mnie tam zwyzywaj oczernij jeżeli nie zrozumiałeś przekaz w sumie i tak po mnie to spłynie

post wyedytowany przez Anni1993 2026-02-19 21:45:50
20.02.2026 04:33
1.5
G'nvi-oth_NPC
10
Centurion
Image

Eflix Ja nic nie twierdzę. Po prostu zadałem pytanie. Trudno jest tobie odpowiedzieć na nie?

A jeśli niechęć wysyłania zdjęć mojej twarzy obcym ludziom sprawia że jestem przerywem to trudno.
Co do kanałów nsfw to nie wchodzę na takie kanały.
Od nsfw mam "zdjęcia google", nie discorda.

21.02.2026 10:59
1.6
vegann2387
2
Legionista

Eflix Bruh, u nas na serwerze wszystkie kanały oznaczone są jako +18 bo dzieci tam nie ma. Teraz albo "przebudowa" serwera, albo wypad z baru. Jedno jest pewne, ode mnie nic nie dostaną.

19.02.2026 10:47
prawdziwy
2
odpowiedz
1 odpowiedź
prawdziwy
36
Konsul

Ci co beda chciali przeniosa sie na matrix i wsio bede mieć discorda wolnego od wymogów identyfikacji, tylko na jak długo.

19.02.2026 13:23
2.1
Nie.
4
Legionista

prawdziwy Matrix jest hostowalny, to znaczy, że nie da się tego wyłączyć lub dodać weryfikacji wieku chyba, że wszyscy użytkownicy się na to zgodzą.

19.02.2026 13:04
3
5
odpowiedz
1 odpowiedź
makaronZserem
53
Generał

Discord jest świetnym przykładem tego, jak ludzie lubujący się mieć wszystko w jednym miejscu zostają z ręką w nocniku.

19.02.2026 13:33
3.1
6
robertoV
23
Generał

To tak jakby monopol nigdy w historii nie był czymś negatywnym.

19.02.2026 14:08
Illuminackiretpalianinnajezdzcazdalekiegokosmosu
4

No szkoda szkoda.

19.02.2026 17:58
5
1
odpowiedz
Lithclutch
2
Junior

Dziwne że wszystkie te alternatywy pękają w szwach od natłoku ludzi z discorda. Ale tak, tak, ludzie nie "odchodzą" od discorda. Chciałbym też zauważyć że discord już od długiego czasu istnieje tylko i wyłącznie przez inwestorów. Spadek nitro i użytkowników tylko poglebi problem. Czy odejdą od tego ? Wątpię. Ale czy inne appki teraz przyspiesza rozwój ? Tak. Naturalnie ludzie zaczną przechodzić na nowy "popularny" alternatyw.

19.02.2026 21:39
6
3
odpowiedz
asasin24
46
Konsul

Większość ludzi to po prostu barany idące za stadem. Ja korzystałem z reddita i tak sporadycznie, ale od kiedy im się odkleiło, nie zajrzałem tam ani razu. Z discorda też korzystam od święta, więc lata mi ich weryfikacja wieku, niczego ode mnie nie dostaną. Kiedyś ściągałem mody z nexusmods, ale odkąd ta strona również stała się poprawną wobec jedynej słusznej propagandy, więcej tam nie zajrzałem. Można, tylko wymaga to konsekwencji w swoich działaniach, a nie krzyczenia w internecie i pamięci złotej rybki.

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl