Komentarze do wiadomości: Gracz pokazał Skyrima swojej dziewczynie i po miesiącu stracił całe miejsce na dysku. Powód okazał się absurdalny

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
23.04.2026 12:54
barto528
1
4
odpowiedz
barto528
66
Green Bastard

Historia godna "Chwili dla CIebie", jeszcze powinno być zdjęcie gościa i pełnego dysku twardego xD

23.04.2026 13:37
SerwusX
1.1
1
SerwusX
114
Marszałek

Premium VIP

barto528 Nie śpi, bo czyści dysk z sejwów dziewczyny.

23.04.2026 13:23
2
1
odpowiedz
nickname85
37
Chorąży

Co ja czytam?

23.04.2026 14:00
Felipe
😐
3
odpowiedz
Felipe
25
Messiah

Najgorsze jak zrobisz quick save'a przed jakimś momentem gdzie giniesz i nie możesz tego momentu przejść, a normalny save cofa cię sporo czasu do tyłu w grze... Tym bardziej jeśli każdy quick save jest nadpisywany, a nie jest oddzielnym save'em.
Ja nie wiem czy jakby zsumować wszystkie save'y licząc te kiedy gry przechodziłem wiele razy to by mi uzbierało się chociaż 1000, a tutaj są tych tysięcy dziesiątki xD.

23.04.2026 14:18
4
odpowiedz
MewsoNs
85
Generał

Dlatego najlepszy system jaki widziałem w grach jest taki jak choćby w ostatnio ogrywanym przezemnie CrimsoN desert, czy Satisfactory. Tam oprócz tradycyjnych savów są 3 automatyczne zapisy, nadpisywane w kółko. W Satisfatory jest to o tyle lepsze, żem asz autoasve co ustaloną ilość minut, bo w CS autosave robi się zwykle przy ukończeniu jakiegoś etapu questa. I tak lepiej niż w ogóle zapomnieć o save i być godziny do tyłu.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl