Komentarze do wiadomości: „Gra działa najlepiej na PS5”. Potężny sojusz Rockstara i Sony spycha Xboxa na margines, ale to w sieci GameStop rozgrywa się prawdziwy dramat

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
30.06.2026 11:43
1
odpowiedz
Darek1785
9
Generał

Zakończyliśmy dzień, w którym spodziewałem się złożenia 500 preorderów, z… 5 preorderami.

No Zelnick czas odpalić kolejny zwiastun tylko teraz musicie sobie załatwić przynajmniej 500 milionów fejkowych wyświetleń aby stworzyć sztuczny popyt na zasadzie sztucznych rekordów.

Wszystko się układa w jedną całość gdzie masy w skali światowej mają obecne inne zajęcia niż granie w gry które ponadto dzisiaj jest tak drogie, że nawet nikt nie będzie miał dylematu aby w to inwestować, konsole zawsze były dla plebsu, a teraz plebs ma smartfona który jest niczym komputer na którym jest wszystko.

post wyedytowany przez Darek1785 2026-06-30 11:45:00
30.06.2026 12:32
xKoweKx [stalker.pl]
1.1
odpowiedz
xKoweKx [stalker.pl]
162
Stalker

Darek1785 granie w gry które ponadto dzisiaj jest tak drogie
Chyba ci się coś pomyliło z przełomem lat 90/00

30.06.2026 11:49
2
odpowiedz
ultraSsak
37
Chorąży

Naturalnie, że gra działa lepiej na wszystkim co nie jest ze stajni Microslopu.
"gra na obu konsolach powinna działać praktycznie tak samo, ponieważ mają bardzo podobne specyfikacje"
Specyfikacja - specyfikacją, ale jedna konsola bazuje na UNIX, a druga ma system od biedaków umysłowych.

post wyedytowany przez ultraSsak 2026-06-30 11:51:38
30.06.2026 12:34
Wrzesień
3
odpowiedz
Wrzesień
81
Idiot Doom Spiral

Każdy klient, którego dziś obsługiwałem, odchodził, kiedy informowałem ich, że to kod do pobrania i nie ma edycji Ultimate
Bardzo miło ze strony pracowników, że ich o tym informują.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl