Zakończyliśmy dzień, w którym spodziewałem się złożenia 500 preorderów, z… 5 preorderami.
No Zelnick czas odpalić kolejny zwiastun tylko teraz musicie sobie załatwić przynajmniej 500 milionów fejkowych wyświetleń aby stworzyć sztuczny popyt na zasadzie sztucznych rekordów.
Wszystko się układa w jedną całość gdzie masy w skali światowej mają obecne inne zajęcia niż granie w gry które ponadto dzisiaj jest tak drogie, że nawet nikt nie będzie miał dylematu aby w to inwestować, konsole zawsze były dla plebsu, a teraz plebs ma smartfona który jest niczym komputer na którym jest wszystko.
Chyba ci się coś pomyliło z przełomem lat 90/00

Pokazałem Ci, że za nawet mniej niż 20$ kupowałeś AAA, to nie, nie dociera.
No cóż, móżdżek konsolowca.
No cóż, móżdżek typowego użytkownika, co musi wspomagać się LLM
Naturalnie, że gra działa lepiej na wszystkim co nie jest ze stajni Microslopu.
"gra na obu konsolach powinna działać praktycznie tak samo, ponieważ mają bardzo podobne specyfikacje"
Specyfikacja - specyfikacją, ale jedna konsola bazuje na UNIX, a druga ma system od biedaków umysłowych.
Każdy klient, którego dziś obsługiwałem, odchodził, kiedy informowałem ich, że to kod do pobrania i nie ma edycji Ultimate
Bardzo miło ze strony pracowników, że ich o tym informują.
Nie dość że ubiją rynek wtórny to jeszcze dojadą sklepy stacjonarne. Może nie sieci jak media markt ale typowo growe będą mialy jeszcze ciężej 😑
Zapomnieli napisać, że w wersji PRO. Marketingowy bełkot mający zwiększyć sprzedaż i tyle.
Wątpię w to, ale miałbym chyba ubaw przez rok gdyby R* przez swoje genialne decyzje poniosło wielką porażkę sprzedażową. Wtedy szybko by się sklepy wypełniły pełnymi fizycznymi wydaniami z masą dodatków, nawet gruby hajs by dopłacali na tłoczenie na przyspieszeniu razy sto.
Wątpię w To ! To byłaby pierwsza gra która lepiej działa na PS5 niż na Xbox Series X ! Na razie nic nie wiadomo i raczej wątpię że tak będzie , ale podejrzewam że i tak będzie lepiej chodziła na Xbox Series X , zresztą zawsze tak jest .