Walnięcie BF:BC3 z fabuła rozgrywką wielkością przypominającą BC2 + jeszcze większe zniszczenia niż w BC2 i gra na start schodzi w 10-15 milionach
To zależy jaka będzie mechanika rozgrywki. Bowiem po BF6 mamy tu straszny rozdźwięk. Części chce powrotu mechaniki ze starych części, a druga część jest zachwycona przejętej mechaniki z BF 2042, która jest bardziej zbliżona do tej. CoDa. Ja np nie kupię już BF z taką mechaniką rozgrywki jak w BF6. Chyba, że będą duże mapy lub dobra kampania, ale wtedy też nie za 300 zł.
BFBC3 na pewno by się sprzedało Bardzo dobrze !
wiec nie wiem na co oni jeszcze czekają !
Niech się wezmą w końcu za porządny singiel do battlefielda, a nie ciągle klepią te multi!
Nie, niech przestaną marnować zasoby na coś co w tej serii nie jest potrzebne.
Zgadzam się, szczególnie, że multi jest obecnie bardzo CoDziarskie, a boty jednak w singlu, szczególnie z dobrym AI, mogłyby dać poczucie większego realizmu, bo nie skaczą jak małpy, nie ślizgają się i nie biegają jak struś pędziwiatr, nie męcząc się przy tym w ogóle. Mógłby też być tryb kooperacji w singlu, czyli namiastka multi dla tych, którym mechanika rozgrywki z CoD-a nie pasuje.
W oryginalnym BC 2 mam przegrane co najmniej 2000 godzin. Jakby wydali remaster, to doszłoby pewnie drugie tyle