Komentarze do wiadomości: Gothic Remake w końcu przestaje karać nadgorliwych graczy, którzy chcą zostać Magiem Ognia. Miesiąc po premierze twórcy naprawili rażący błąd

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
10.07.2026 18:38
Diabeł z Caroc
1
odpowiedz
Diabeł z Caroc
15
Pretorianin

O rety, skrzynia niespodzianek. Grałem równo z premierą i na bieżąco dyskutowałem na wielu frontach o bugach w G:R - i wszyscy jak jeden mąż mówili, że jest problem z dołączeniem do strażników, a nikt, że z magami ognia. W pewnym sensie można powiedzieć, że ta gra wciąż zaskakuje XD

10.07.2026 19:10
2
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
serious
23
Pretorianin

Ciekawe, czy w remaku Gomez wiedział. Jeszcze nie grałem.

10.07.2026 19:12
Diabeł z Caroc
2.1
1
odpowiedz
Diabeł z Caroc
15
Pretorianin

serious totalnie wiedział

10.07.2026 19:21
Kwiliniosz
2.2
2
odpowiedz
Kwiliniosz
85
Generał

Diabeł z Caroc Nawet jeśli wiedział, to nie wiedział.

10.07.2026 19:39
2.3
1
odpowiedz
Ummon
73
Pretorianin

serious Wiedział ale się nie zaciągał.

10.07.2026 19:14
3
odpowiedz
jendranez
34
Chorąży

Tyle naprawili, że teraz wszyscy mają problemy z dźwiękiem (brak odgłosów kroków, wody etc. xD). W dyskusji pod patchem już sporo zgłoszeń. :D

10.07.2026 19:56
4
odpowiedz
forzaroma
99
Konsul

Gra jest całkiem dobra, dość wiernia odtwarza oryginał, ale te błędy...

Jestem w drugim rozdziale:
- 3x brak muzyki
- crash przy save
- 2x zacinka przy wczytywaniu
- nie da się ukończyć dialogu z Melvinem przez co nie mogłem dołączyć do obozu bractwa
- to samo Kruk

Ekhm...

O dziwo prawie nie było bugów i dziwnych zachowań NPC, Bestii w miarę ogarnięte to jak dotąd.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl