Niestety największy bug nie został wyeliminowany, bo przecież nie ma dowodów, że Gomez wiedział o wymordowaniu magów ognia
Niestety największy bug nie został wyeliminowany, bo przecież nie ma dowodów, że Gomez wiedział o wymordowaniu magów ognia
1.Patch na wszystkie platformy?
2. Czy naprawie spotkanie z Saturesem?
3. Zmiany poprawki współpracują z wcześniejszymi zapisami?
A ja dziś skończyłem. Choć za jakiś czas kolejne podejście magiem zrobię.
Otworzyłem dzisiaj pierwszą skrzynię (tę scattiego) i bardzo fajny system nad którym trzeba trochę pomyśleć. Tylko trzeba zapisać przed przystąpieniem do dzieła.
Aktualizacja eliminuje błąd blokujący możliwość stania się Magiem Ognia
To był błąd przy dołączaniu do magów ognia ?...
Błąd to był z dołączeniem, do strażników... ciekawe czy to naprawili, zaraz będzie testowane.
edit: jednak o dziwo się udało, już działa dołączenie do strażników w moim wypadku.
Szkoda, że nie naprawili buga z Kirgo, który nie chce z tobą walczyć jeśli go wyzwałeś, a nie dotarłeś na arenę.
Chyba, że to feature, jak tak to słabo zaakcentowany, Kirgo powtarza tylko w kółko: "Nie teraz" :D
Na Steam pisali, żeby mu po prostu spuścić łomot, ale takie to nie bardzo, bo niby Diego twierdzi, że Scatty za nas ręczy i quest idzie dalej, ale sam Scatty nie reaguje na wygraną z Kirgo.
Ciekawe czy buga ze spaniem wyeliminowali. Strasznie wkurzający. Jak już ładujecie nową mechanikę do spania, to przynajmniej jej nie zepsujcie!
Jak coś to ostrzegam przed nową rzeczą, leciałem sobie na scierwojadzie i sobie z niego zszedłem i nagle zniknął, nie można go już było przyzwać, dla testów przespałem się, poszedłem gdzieś indziej i nic, nie pojawił się już po wezwaniu, jak wam nagle zniknie to nie zapisujcie gry, na szczeście miałem save przed tym wydarzeniem z 10 minut do tyłu i jest git :P
edit: a i nie zapisujcie gry jak siedzicie na scierwojadzie, jak siedząc na nim zapisałem i wczytałem, to mi zniknął z pod tyłka, miałem na czerwono wszystko, na szybkim pasku, tak jakbym na nim siedział i nie mogłem go wezwać ponownie, bo gwizdek na czerwono xdd
Generowanie klatek przestało działać, zarówno dla fsr i dlss. Brawo, brawo... tak można łatać.