"And do you think we didn't hear all the questions about the next game? We did, but our answer will take some time... We might actually answer it during the THQ Nordic Showcase 2027. This adventure is far from over, so stay with us!"
;)
Mam nadzieję,że sposób włączania "Marvin Mode" też zostanie zachowany. Czyli " B MARVIN B" :P( i możliwość latania na F8 : P ). Ten tryb z alternatywną ścieżką progresji brzmi intrygująco : ).
Jeszcze lubiłem klikać k, żeby skracać dystans, bo np. chciałem coś szybko sprawdzić. albo nawet nie zawracać sobie głowę otwieraniem drzwi czy coś w tym stylu xD. I taka ciekawostka, jak tym sposobem przejdziesz za kraty pierwszej kopalni zaraz przed placem wymiany czyli startem gry, i przejdziesz trochę dalej, to w oryginale załaduje się nowa strefa, ale oczywiście jest ona całkiem pusta, więc trzeba wczytać zapis :P.
A ciekawe czy komendy i klawisze będą jak w oryginale :P.
Jeszcze 3ci news da sie wycisnąć o Gothic z tego pokazu i nie chodzi tu o konsolowe wersje klasyków o których już wiemy.
Zapowiedź wersji planszowej Gothic.
Dajesz Hubert!
Mam nadzieję, że ta alternatywna progresja to będzie faktycznie jakiś ciekawy pomysł dający fun, a nie jakieś sztuczne utrudnienie gry
Dla mnie najważniejszą informacją jest wydanie narzędzi modderskich. Jeśli dzięki nim dostaniemy w przyszłości kolejne świetne fabularne mody, to do wersji konsolowej dołożę też wydanie pecetowe :D
Przenoszenie Mrocznych Tajemnic nie ma zbytnio sensu, bo ten mod miał wiele fabularnych głupot, ale zrobienie nowych modów rozszerzających grę już tak. Ukończyłem ten remake i bardzo mi się podobał, ale oczywiście parę elementów nadal można poprawić lub rozbudować.
Za to taki remake modów pokroju Kronik Myrtany, czy Złotych Wrót ma jak najbadziej sens 😁
Alternatywna progresja.
Nie wiem dlaczego, ale przyszło mi na myśl możliwość przejścia gry bez przymuszonego dołączenia do gildii.
"Bezgildiowe" przejście?
Gothic Mroczne Tajemnice w wersji odświeżonej, czekam :D.
Alternatywna progresja brzmi ciekawie, czekam na szczegóły.
aaaa myślałem że dodali możliwość pocałowania Gomeza w doopę :c
A tak na poważnie trybu fotograficznego bardzo mi brakowało więc spoko. Alternatywna progresja brzmi fajnie, za jakiś czas przejdę drugi raz.
Witam.
A ja się cieszę, że będzie Marvin Mode Thankk you Developers, for Marvin Mode