Przynajmniej na zwykłym ps5 są do wyboru trzy opcje
- 30 fps
- 60 fps
- nieograniczony limit klatek
Przy ustawieniu 60 fps (na bazowej ps5) gra chodzi w starym obozie w okolicach 50 klatek (na oko) ale stutter wqrwia niemożebnie (stutter ustał po chwili grania).
Pobiegałem trochę po lasach w okolicy starego obozu i klatki tak na moje oko wachają się między 40 a 50, ogólnie gra się o wiele lepiej niż przy zamulonych 30 nawet przy takich wahaniach.
na ps5 lipa zanikanie glosu i problemy wywala z gry i wyl.konsole
Gothic remake wciągnął jak za dawnych lat, na zwykłym ps5 w starym obozie zauważalnie lepiej po odblokowaniu FPS, poza murami zamku na oko ponad 30 ale i tak lepiej niż zablokowane 30. Potwierdzam też crashe na ps5 i znikanie dźwięku po pewnym czasie gry. Jak alkimia się z tym upora będzie godny remake
Jak dla mnie to remake genialny, ale to badziewne otwieranie zamków powinni napisać od nowa. Kto do cholery dzisiaj ma czas i cierpliwość się w takie pierdoły bawić?! To już wolałem system z Classica.
Gra super, a tą mendę ze zdjęcia obiłem mieczem i okradłem. Wychodziłem z siebie przez ciągłe przerywniki z jego pieprzeniem glupot.
Może by naprawili oświetlenie włosów beziego bo na XSX raz jest blondynem raz brunetem
Jak dotąd po ok. 10 godzinach gry na zwykłym PS5 dwa razy wywaliło mnie do okranu głównego konsoli i ze trzy razy wywaliło dźwięk. Poza tym działa bardzo dobrze jak na kilka dni po premierze. Cyberpunk 5,5 roku po premierze jest dużo bardziej zabugowany.