Początek weekendu, godzina 19:00 - czas idealny. Summer Game Fest sobie można obejrzeć z odtworzenia, a zresztą i tak wolę wiadomości tekstowe, nic mi nie ucieknie, zero problemu.
Artykuł jest wybrakowany. Podano godzinę bez daty. Ja rozumiem, że każdy, kto czeka na tę grę zna datę, ale mimo wszystko...
Początek weekendu, godzina 19:00 - czas idealny. Summer Game Fest sobie można obejrzeć z odtworzenia, a zresztą i tak wolę wiadomości tekstowe, nic mi nie ucieknie, zero problemu.
Jak 5 czerwca premiera to gra powinna być dostępna od godziny 00:00... Pewnie jak wrzucę płytę do ps5 to również będzie blokada do 19?
Z czterech liter te godziny premiery -.-
Artykuł jest wybrakowany. Podano godzinę bez daty. Ja rozumiem, że każdy, kto czeka na tę grę zna datę, ale mimo wszystko...
czy wam trzeba wszystko na tacy podać w tych czasach?!
Co więcej, w tym przypadku w grę wchodzi dodatkowy czynnik, jakim jest Summer Game Fest 2026. Pokaz Geoffa Keighleya rozpocznie się tego samego dnia o 23:00 i potrwa około dwóch godzin.
Już lecę oglądać tego klauna, kto to w ogóle ogląda? Ja zawsze patrzę tylko na wiadomości które pojawiają się z tego typu pokazów i wchodzę tylko tam gdzie jakaś gra mnie interesuje.
Można powiedzieć, iż są to „problemy pierwszego świata”. Niemniej wydaje się, że THQ Nordic i Alkimia Interactive mogły podjąć nieco inną decyzję w kwestii godziny premiery Gothic Remake.
Lepsze daty nie mogli wybrać gdyż będą pokazy gier których i tak nie będzie więc wjeżdża tutaj gra która akurat ma premierę i można w nią zagrać.
Skoro akurat w tym samym dniu co premiera gry jest Summer Game Fest to może przełóżmy datę premiery Gothica bo ty akurat chcesz oglądać tego prezentera garnków ze sztucznym uśmiechem jeżeli tak to może lepiej siedzieć cicho bo wychodzisz na ignoranta.
Ja nie narzekam i mam to gdzieś, a napisałem ten komentarz na górze bo właśnie nie rozumiem jak takie coś można w ogóle wytykać, to wy wychodzicie na samolubów.
Np GOTY 2025 miały 171 milionów oglądających na żywo co sprawia że jest to najbardziej popularna gala rozdania nagród.
Summer game festival miał 50 mil na żywo.
Wychodzi na to że sprzedawca garnków całkiem nieźle sobie radzi.
Pozatym oglądając stream na żywo masz liczniki oglądających i ma to każdy kto streamuje byle jaki youtuber z zadupia .
Widzę kolega żyje w fajnej bańce konspiracyjnej ale ok.
l
Na pewno się pogra, ale ja mam cierpliwość do gier. Mam ogrom innych tytułów do ogrania, poczekam aż będzie na promocji, w tym czasie połatają bugi, a społeczność Gothica jest na tyle wymagająca, że jeśli twórcy chcą brnąć w kontynuację, muszą się zmierzyć z patchowaniem Remake, bo nasi na pewno coś znajdą :-)
Wow, szok, że na PC i konsolach jest taki sam czas. Często wydawcy robią tak, że na konsolach jest premiera o północy a PCMR musi czekać do wieczora.
Mały + dla THQ ;)
Wspaniały crimson desert startował o 23:00 19-3-2026 roku, wiec 19:00 nie jest tak źle jeszcze do tego to jest piątek tygodnia koniec i początek.
Mi sie podoba, jakby to powiedzieć Idealny początek weekendu, pozałatwiasz sprawy, wr9cisz z pracy lub robisz urlop, Przygotowójesz randke z Remake, Jak Okaże sie S**ą na Kase to Każesz jej placić i odpalasz Klasyka :3
Też zacznę sobie w premierę :D przycisnąłem trochę z 007 First Light, ale jeszcze trochę gry mi zostało, w połowie tygodnia go skończę na spokojnie, to i tak więcej premier z nowych gier na razie nic ciekawego nie widać, więc można w Gothica pociupać.
Polacy i tak będą siedzieć w zatoce z klawiszem F5 pod palcem, więc ten problem ich nie dotyczy.