Ten pre-show to o 19:30 czy pierwsze 30 min ONL to pre-show? Co to w ogóle jest 🤔?
Nie no, ja sobie na luzie obejrzę wszystko dzień po. Liczę na jakieś dwa zaskoczenia. Jakieś kontynuacje hitów, remake jakiejś starej gry. I coś nowego co wyrwie z kapci. Chociaż i tak większość gier niezależnie od gatunku wyglada podobnie, tylko z inną skórką i postaciami. Meh tetryczeję ;D
https://cdaction.pl/newsy/powstaje-remake-heroes-of-might-and-magic-3-ubisoft-sam-sie-wygadal/
Chętnie poczytam reakcje największych fanatyków trójki, jak ubi to pokaże :P
Trochę na tego Exodusa czekałem, ale wygląda jak Andromeda...(najgorsza część Mass Effecta).
Miejmy nadzieję że Wiedźmin 3 Pieśni Przeszłości uratuje ten pokaz.
Szczególnie pancerz i fryzura głównego bohatera. Do tego gadająca ośmiornica niczym szop w Avengers - co nie znaczy, że gra będzie bardziej Andromedą niż starym Mass Effectem. To tylko zapowiedzi przecież. Do Outer Worlds też trzeba było się przyzwyczaić a z każdą godziną było coraz lepiej.
Wiekszosc AAA czy tzw. blockbusterow to ograniczone barierami seriale lub filmy z przerywnikami na wcisniecie guzika z pada.
Moge psu dac pada i bedzie wciskal kolko czy krzyzyk co minute. O tej mangowej papce wylewajacej sie zewszad nawet nie ma co wspominac, ale coz to tak jak w Chinach czy Japonii, wszystkich wyglad sie zlewa ze soba. Jedynie Indie gry i jakies ambitniejsze tytuly jeszcze sie bronia.
Coś tam mnie interesuje. Ale nawet nowe Metro mnie już nie jara. Dziwne.
Lepiej włączyć z opóźnieniem transmisję na YT i przeglądać samemu.
We wstępie do ONL pokazano parę ciekawych projektów, o których na GOL nawet nie wspomniano. Zresztą, z samego ONL również kilka tu pominięto, za to wyprodukowano 4 newsy o Wiedźminie...
Pomijając wiadome zapowiedzi i resztę męczarni to jedynym zaskoczeniem był Remake HoMM3, może nawet kiedyś sprawdzę tę wersję.
Czekałem na Geralta, czułem, że dadzą na koniec. Przecież cały świat czekał bo wie, że 'W3 Najlepszy' :)
Gamescom gorszy niż w tamtym roku, a przecież poprzeczka była giga nisko. Do zobaczenia za rok, pewnie napiszę to samo
Zawiodłem się na gamescomie. Liczyłem że zapowiedzą gry o mroczniejszym klimacie dla dorosłego widza, a tu metro i dawnwalker tylko.
Reszta to słodkopierdzące gry dla mas. Brakuje mi takich gier jak np Fallout 2 gdzie można było zagrać naprawdę złą postacią ze wszystkimi konsekwencjami. Sorki że marudze ale mam 50lat to już moge. Pozdrawiam redakcje Gola i wszystkich forumowiczów :D
Największym, pozytywnym zaskoczeniem był dla mnie Warlock. Świetnie to wygląda póki co.
Szkoda, że w ogóle pominęliście nowy trailer ONTOS od Frictional Games...
Mam wrażenie, że z 2/3 gier było kierowane do przebodźcowanych zetek z problemami psychicznymi...