a część internautów sugeruje, że mogą one w rzeczywistości przedstawiać odpowiednio zmodyfikowane Red Dead Redemption 2
ale cope XD
------------------------------
Bardzo mnie bawi reakcja ludzi na ten gameplay w sieci. Każdy oczekiwał jakiegoś cudu, a to jak można było przewidzieć, po prostu kolejne GTA z lepszą grafiką i tyle.
Wskaźnik paliwa w samochodzie. No nie mogę. Kto zaakceptował ten idiotyzm. Jakbym chciał zagrać w grę, w której mam się przejmować takimi "realistycznymi" rzeczami, to bym zagrał w Kingdom Come, a nie GTA. Litości... Ta gra ma dawać fun, a nie być upierdliwa.

Ciekawe ile jest w tym prawdy...
Dramat. Kupujcie, bo braknie internetu i kluczy...
No i dobrze, ale niestety jest tak jak myślałem. Lekko lekko ulepszona V, Ludzi po Red Dead Redemption 2 oczekują niemożliwego, nie można zrobić takiej gry jak GTA w ramach tych samych zasad co RDR, nie można stworzyć takiej symulacji świata w prawie prawdziwym mieście jak w psutym świecie dzikiego zachodu. Takie GTA na zasadach działania RDR2 to można zrobić w Cielętniku koło Trzebnicy na Dolnymśląsku a nie w dużym mieście w USA. Bo żaden sprzęt tego nie udźwignie. No cóż podejrzewam, że wiele osób będzie zawiedzionych.
spoiler start
No i dobrze, może dorosną i zaczną głosować na PIS/Konfederację albo chociaż Brauna zamiast jakiegoś ch***twa typu KO. Pozdrawiam
spoiler stop
Spojler to żart jakby się ktoś nie kapnął.
Jeżeli "wygląda jak GTA" to zarzut (na tym minutowym nagraniu w 720p o niskim bitrate) to ludziom już nieźle peron odjechał z oczekiwaniami.
Bo Vice City wcale nie wyglądało jak GTA III, GTA V nie wyglądało jak GTA IV (tym bardziej jakby wziąć dosłownie minutowy urywek jazdy po mieście), itd. Słabe gry, cnie?
Z grafiką się zgodzę, ocenianie jej przez pryzmat kiepskich filmików w necie to też niezły poziom odklejki.
Akurat nie piję do Ciebie, w Twoim poście widać że to neutralne stwierdzenie a nie jęczenie. Natomiast widać że niektórzy oczekiwali... No właśnie nie wiem czego.
Gość zrobił bączka i skopał jednego faceta, a tu głosy "nic ciekawego" albo "niestety kolejne GTA". Serio, jak ma wyglądać free roam w takiej grze żeby była ciekawa albo "nie jak kolejne GTA"?
Moze najpierw poczekajcie z opiniami do porzadnych filmow w 4k (i z nowej wersji, bo to niby stare)
Wygląda dość realistycznie. Czekam jednak na oficjalne materiały.
Ciekawa rzecz - przy pościgu widać 3 symbole, które zapewne odnoszą się do auta, wyglądu ogólnego/fryzury jak i ubrania, w którym ostatnio widziano naszą postać. Czyli już nie tylko przemalowanie auta pozwoli wykiwać policję.