Jako fan gatunku widzę tutaj wiele fajnych nieokrytych tytułów. Świetna lista!
Świetna lista. Można byłoby też dorzucić:
Hellbound
HYPERVIOLENT
Anomalous
BRAZILIAN DRUG DEALER 3: I OPENED A PORTAL TO HELL IN THE FAVELA TRYING TO REVIVE MIT AIA I NEED TO CLOSE IT
Ziggurat 1 i 2
Darkenstein 3D
O Hyperviolent zapomniałem. Tak samo jak O Zigguratach i Anomalous. Hellbound muszę odpalić i sprawdzić, czy to nie barfziej strzelanka arenowa. Właśnie z Darkenstein 3D mam ten problem jak z Kvark - bo do boomer shooterow bym ich nie zaliczył, ale z kolei mają nieco stylizowaną oprawę. A nic, dodam. Może zrobić się akurat setka gier. Dzięki!
Brakuje Prodeusa, a nie sorry, jest ;)
Ehh, biedny Boltgun w E, no ale tak myślałem, czytałem Twoją opinię o nim. Lista poza tym super. Ślepy jestem bo Phantom Fury nie widzę.
Dodałem Phantom Fury, choć wydawało mi się, że dodawałem w komplecie z Ion Fury. Niestety na telefonie kiepsko się dodaje, szczególnie gdy trzeba przewijać tytuły, by znaleźć odpowiedni. Wtedy bardzo często ten, na który przypadkiem się kliknie dodaje się do listy i na niej zostaje nawr pomimo usunięcia go z niej. Dopiero po zapisaniu i ponownym edytowaniu można go usunąć - w ten sposób na liście były tytuły, które nawet nie są FPS. Mogłem też coś usunąć. Na kompie jednak lepiej się dodaje.
A co do Boltgun to niestety, ale w porównaniu z innymi grami w gatunku wypadał bardzo blado, dlatego takie a nie inne miejsce, ale też po ograniu Turbo Overkill późniejsze FPSy ostrzej oceniałem i padło też na Boltguna.
Aktualizuję. Pograłem teraz trochę dłużej i się wczułem, jest naprawdę mega. Klimat i muzyka są rewelacyjna :)
Ostatnio sobie złożyłem retro komputer z W7 i testuje te niektóre starsze gierki i one lepiej działają niż kiedy miałem komputer jak one wychodziły. Z listy co poniektóre tytuły chętnie sprawdzę.