Czy tylko mnie tak bardzo irytuje fakt, że w Forzie Horizon 6 po chwili auta ruchu ulicznego dosłownie znikają na naszych oczach?! Przecież tego nie było w FH5 ani w żadnych innych wyścigówkach...
Clutch zapowiada się świetnie i bardzo ciekawie. Na plus odtworzenie Monako w skali 1:1 i to, że ten świat gry będzie naprawdę bardzo wielki. Ruch uliczny już w fazie beta jest gęstszy niż w Tokio w FH6.
The Crew Motorfest nie zwalnia tempa i to bardzo cieszy. Nowa playlista Motorfest Late Show będzie pewnie bardzo zróżnicowana i ciekawa, fajnie też, że powracają Stories z The Crew 2. Cieszy też specjalny event z przejazdem przez Hawaje trwającym aż godzinę (!), ale to, że gra wymaga always online i wylogowuje z serwerów po kilku minutach bezczynności, jakoś odbiera radość z endurance race.
Eh, ja tu wróżyłem temu Clutch że to będzie openworld na poważnie nawiązujący do TDU a tutaj się w pełni ukazuje że to będzie trochę inna Forza Horizon z fabułą. Kilometrowe skoki autami są, jeszcze jakieś spadanie nimi z samolotu czy coś również z kilku kilometrów i mamy to.
Sama mapa to też jak widziałem nie jest dokładnie Monaco 1:1, tylko jakaś ich własna, ponoć powiększona, wariacja na temat.
Gość odszedł od FH żeby zrobić FH z fabułą i Multiplą. I jakby spoko, uważam że to będzie o niebo lepsza i ciekawsza gra od FH ale jednak liczyłem na większy powiem świeżości.
A FH6 nawet nie dokończyłem, 20pare godzin i rzygam z nudów. Nie wiem co mają we łbie ludzie którzy spędzają przy tym kilkaset godzin.
Jakie są wasze odczucia i wrażenia z FH 6?
Niestety ja pograłem przez weekend przedpremierowy i od tamtej pory ani razu nie włączyłem gry. Zdecydowanie wolę FH 5, jakoś tak najnowsza część kompletnie mi się nie podoba. Kupiłem wersję premium aby pograć z kumplem i teraz żałuję bo kompletnie nie chce mi się włączać tej gry.
Mówcie co chcecie ale dla mnie Motorfest rządzi :D Nawet jeśli model jazdy przegrywa z FH
Po trzech latach mam zebrane "wszystkie" pojazdy (w cudzysłowie bo nie mam tej jednej cholery co była rozdawana w limitowanej ilości na twitchu). I żadnego nie dostałem z losowania - tu się trochę nabijam :P
Robię wszystkie playlisty i ich wyzwania. Nawet się nie oszukuję, że dobije kiedyś tryb spersonalizowany ale cały nowy kontent generalnie jest zawsze ogrywany.
Dlatego wiadomość o intensyfikacji upadetów - super! :D Powracające Stories? Super! :D Alpine? Szkoda że bez A290 ale generalnie też super! :D
najlepsze że z KT Racing ścięli 70% zespołu ale klaun jutuber który robi od początku 2025 za adwokata twórców walcząc z graczami został na pokładzie xD
jego jedyna szansa na wstawienie swojego nazwiska do gamedevu, aż bolało jak się czytało jego niektóre wypociny.
Jeszcze niedawno mówił "let's not spread doom mentality", to była jego odpowiedź na info o planowanych zwolnieniach a teraz
a teraz witamy, nowy sezon mamy nic tak jak zwykle oto płatny skyline.
i ich wieczne "everything is coming" lepszy matchmaking, domy, WSZYSTKO ! i tak od 18 miesięcy to samo. Jeszcze ten klaun ma uprawnienia admina więc czujemy że jesteśmy na jego terytorium więc mało komu się chciało tam już pisać, teraz ten sub od czasu info o zwolnienaich skutecznie wymarł
nawet jak sie wchodzi na strone gry na steamie to jego facjata sie na sekunde ukazuje. Tak, ten w okularach.
Ludzie którzy byli przy grze od dawna życzyli mu żeby go wywalono. Jak marnie marka TDU skończyła, oby ktoś ją kiedyś odkupił i zrobił nową grę. Szkoda że nie zrobił tego Ubisoft, woleli zrobić klona Forzy. Jachty z Motorfest wręcz krzyczą: to mogło być TDU.
ale ten limit znaków to parodia