Komentarze do wiadomości: Forza Horizon ma nowego rywala, Gran Turismo spełnia wielką prośbę fanów, Assetto Corsa Evo zbroi się w mody. Motoprzegląd Drauga

Forum Gry Sportowe
Dodaj komentarz
14.06.2026 20:07
Ergo
1
odpowiedz
Ergo
105
Senator

U mnie również hype opadł gdy zobaczyłem gameplaye z Clutch, chociaż co do modelu jazdy to nie wiem czy będzie aż tak źle. Wydaje się zbliżony do Forzy.

Co do TDU solar crown, bosze.... Jaka ta gra jest ułomna. Nie dość, że od premiery minęło kupę czasu to ja nadal muszę grać w tę grę na internecie z telefonu bo inaczej nie mogę się połączyć z serwerami. 😂 Ale moja przygoda z tą grą skończyła się po tym jak pomalowałem auto i wyskoczył mi jakiś błąd serwera, i auto nie zostało przemalowane, dramat. 🤣

post wyedytowany przez Ergo 2026-06-14 20:10:01
14.06.2026 20:41
1.1
odpowiedz
Radek100382
5
Chorąży

Ergo Clutch jest robione przez byłych twórców playgrund którzy polecieli pod czas słynnych fal zwolnień ktore robił microsoft.

14.06.2026 20:35
MaxxGroo
2
odpowiedz
MaxxGroo
44
Centurion

LeMans Ultimate i iracing to obecnie jedyne gry, które wnoszą cos nowego i rozwijają simracing. AC Evo tylko openworld, resztą do niczego nie aspiruje.
BeamNG z oficjalnym modułem online i obsługa modów może zmieść z planszy Kunos i resztę cyrku, który tylko kopiuje rozwiązania znane od 20 lat.

Forum Forum Gry Sportowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl