Mam wrazenie ze przy kazdej tworczosci od Amazona jacys aktorzy doznaja powaznych kontuzji na planie filmowym, tak samo bylo z Lord of the rings rings of power, tam tez ktos doznal kontuzji a nawet byly wypadki. Niebezpiecznie jest pracowac dla Amazona.
Pewnie w AI podmienia gebe aktora na inna i po sprawie.
Mi google pokazuje, że powrót do zdrowia po zerwaniu bicepsa następuje po 3-6 miesiącach, że też chce im się szukać kogoś nowego na jego miejsce
Czyli pierwsze cztery odcinki z Hurstem reszta bo ma być dziesięć jeszcze bliżej nieokreślona, Nowy zanim przybierze na wadze nabierze masy mieśniowej to do zdrowia wróci Ryan.
Ale to musi być tragedia dla tego aktora. Ma 4 odcinki, poświęcił kawałek życia dla tej roli, ale jego rekonwalescencja byłaby za droga dla Amazona, wiec wolą go kimś zastąpić.
Mam nadzieje, że te nakręcone sceny da radę później obejrzeć w "za kulisach produkcji' czy coś, szkoda roboty chłopa i innych przy tym by potem nikt nie mógł tego zobaczyć.
Skoro zerwał biceps, to nie nadawał się na boga wojny.
Źródła Deadline donoszą, że gwiazdor jest już po operacji i przechodzi rekonwalescencję. Najwyraźniej potrwa ona zbyt długo, by Amazon mógł czekać na powrót artysty.
Zdecydowanie zbyt długo. Dojście do sprawności po zerwaniu bicepsa to jest pół roku minimum.
Szczęście w nieszczęściu.
Chłop wogle nie pasował do tej roli. Może sobie to rychło w czas uświadomili i masz... "wypadek".