Nie czaje, po co się ogłaszać z takimi modami? I tak chyba na tym nie zarabiają a celem jest zapewnienie rozrywki fanom GTA.
Ja jakbym wiedział że T2 tak się zachowuje po prostu trzymałbym moda w tajemnicy i najwyzczajniej pewnego dnia wypuścił go w świat. Jak się rozejdzie po internecie to już nikt tego nie usunie a mod przynajmniej wyjdzie.
A tak to wystawiają pustą bramkę.
Premiera modów tego typu powinna mieć miejsce na torrentach. Czyli tam gdzie łapska prawników R* nie sięgają
Ten Rockstar to naprawdę nie ma co robić, skupił by się na tym spóźnionym i nieufnym GTA 6 na którego nie opłaca się już czekać.
Możemy więc spodziewać się znacznie mroczniejszego klimatu niż chociażby w GTA 5
Od kiedy piątka jest mroczna? Coś chyba przegapiłem.
Jak można robić coś takiego ludziom którzy tworzą coś co lubią i nie biorą za to w dodatku żadnych pieniędzy, czyżby rockstar sie bał o premierę gta6 która jest w maju.
Po co ujawniać te mody przed premierą? Wiadomo, że R* to uwali.
A swoją droga, ciekawe, że R* nigdy nie zrobił GTA w mieście Carcer City.
Właśnie się dowiedziałem, że ten szajs dla dzieci o nazwie GTA 5 był mroczny
Ksywka , widzę że ciężki dzień masz , bo zachciało ci się wszystkich pouczać odnośnie poprawnej polszczyzny. Lepiej się poczułeś?
Na pewno tak zrobią bo oni się boją że ktoś na prywatnym sprzętcie zrobi coś lepszego od produktu wielkiej korporwcji