Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Fani STALKER 2 powrócili, by ocenić dodatek Cost of Hope i aktualizację 2.0. Część narzeka na masę bugów

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
23.08.2026 10:50
DexteR_66
1
odpowiedz
DexteR_66
22
Dawnwalker

Premium VIP

5h mam, a póki co to jeszcze na ani jednego nie natrafiłem, zobaczymy jak będzie dalej.

23.08.2026 11:16
Darkowski93m
2
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
Darkowski93m
201
Generał

Tak sobie czasami myślę, że do niektórych gier po prostu na stałe przylepia się łatka "ZABUGOWANA GRA!". Czytałem, że STALKER 2 był popsuty na premierę. Ja go ogrywałem dopiero jakieś 4 miesiące temu i naprawdę nie spotkałem zbyt wielu błędów, a tym bardziej żadnego, który by mi blokował postęp czy zmuszał do restartu. Gra śmigała całkiem dobrze i wyglądała cudownie. Powiedziałbym, że ilość bugów była standardowa jak na produkt tej wielkości. Ja mam poważne zastrzeżenia do tej gry ale dotyczą one zupełnie innych elementów. No ale teraz przy okazji dodatku wchodzę w artykuły, czytam komentarze i niektórzy ludzie piszą, że gra dalej jest zabudowana jak cholera, że nie da się grać itd. No ja rozumiem, że na różnych komputerach gra chodzi różnie ale aż takich rozbieżności nie powinno być. No chyba, że ja faktycznie jestem jakimś niesamowitym szczęściarzem i na mojej konfiguracji gra po prostu działa znacznie lepiej niż na innych.

23.08.2026 11:35
2.1
odpowiedz
luq8912
52
Pretorianin

Darkowski93m gra na premierę była w tragicznym stanie, wiem bo grałem. Widzę, że w przypadku dodatku jest podobnie. Ogra się kiedyś kompletną grę po premierze drugiego dodatku i jak banderowcy go połatają

23.08.2026 11:45
2.2
odpowiedz
dobaczenko
71
Konsul

Darkowski93m Przeszedłem grę bez żadnego błędu blokującego postępy. Aczkolwiek ten błąd generujący snajperkę w ekwipunku był dość irytujący. No i sokole oczy przeciwników też traktuję jako poważny błąd.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl