5h mam, a póki co to jeszcze na ani jednego nie natrafiłem, zobaczymy jak będzie dalej.
Tak sobie czasami myślę, że do niektórych gier po prostu na stałe przylepia się łatka "ZABUGOWANA GRA!". Czytałem, że STALKER 2 był popsuty na premierę. Ja go ogrywałem dopiero jakieś 4 miesiące temu i naprawdę nie spotkałem zbyt wielu błędów, a tym bardziej żadnego, który by mi blokował postęp czy zmuszał do restartu. Gra śmigała całkiem dobrze i wyglądała cudownie. Powiedziałbym, że ilość bugów była standardowa jak na produkt tej wielkości. Ja mam poważne zastrzeżenia do tej gry ale dotyczą one zupełnie innych elementów. No ale teraz przy okazji dodatku wchodzę w artykuły, czytam komentarze i niektórzy ludzie piszą, że gra dalej jest zabudowana jak cholera, że nie da się grać itd. No ja rozumiem, że na różnych komputerach gra chodzi różnie ale aż takich rozbieżności nie powinno być. No chyba, że ja faktycznie jestem jakimś niesamowitym szczęściarzem i na mojej konfiguracji gra po prostu działa znacznie lepiej niż na innych.