Lol, bylem na sto procent pewien ze to mialbyc film, dlatego zdziwil mnie watek z Gold Freeza.
"...według nowych nieoficjalnych doniesień ma składać się z 19 odcinków..."
Dosc mocno byly przeciagane te odcinki wiec troszke by mnie to nie zdziwilo ale U6 jednak sie ciagla, chyba ze odcinki beda po godzinie albo pol.
Zapomnieli już że sagi z wizytą Beerusa i zmartwychwstaniem Friezy, pierwotnie zmieszczono w filmach pełnometrażowych?
Przecież w Super dali durne zapychacze jak z tymi kosmitami co bali się psów, czy z tym klonem z glutów, dobrze zrobili ze robią coś na wór Kai. Poza tym dla mnie to niska cena za powrót DB z adaptacją mangi.
Właśnie ostatnio zobaczyłem, że jakiś nowy tytuł będzie i początkowo z opisu miałem wątpliwości, bo wyglądało jakby miało to być to samo co oryginał. Ale jednak zauważyłem jakieś nieścisłości w opisie i już nie wiedziałem czy to po prostu powtórka czy jednak jakiś reboot czy remake. A jednak remake. Ale mimo wszystko wolałbym, żeby w końcu dali faktyczną kontynuację, w którym będzie moro, bo ile jeszcze można na to czekać na dalszą historię po DBS albo nawet po końcówce DBZ (DBS dzieje się przed końcówką DBZ, ale już po pokonaniu buu)...
Moro będzie, ale najwcześniej jesienią 2027. Po prostu uznali ze zrobią raz jeszcze początek DBS, ale tym razem będzie zgodny z tym, co chciał śp. Toriyama.