Finally! Koniec z szukaniem na dziwnych stronach anime z napisami. Niby angielski znam na bardzo dobrym poziomie, ale mimo wszystko skupienie się na czytaniu po angielsku i oddzielnie na obrazie jest dla mnie męczące. Teraz z żoną nadrobimy TONE animców. I ostatni sezon Dr.Stone!
do takiego Mushoku Tensei znalazłem dwa osobne, jedno z najlepszymi napisami, od Oozory z wbijam pl.(Obok tego gościa nawet nie stała jakakolwiek streaminowa "jakość", ale co ja tam wiem.)
A teraz wisieńka na torcie, jedno z nich posiada wszystkie anime, które zniknęły, znalezienie tego to była kwestia 5minut.
Nawet ściągać nie musisz. XD
Co tu dopiero o ewentualnych torrentach mówić, typu Nyaa.si + witryny od napisów. Tak więc,
dla chcącego, nic trudnego.
To nie sa czasy z przed dekad, w których jedyną ostoją ratynku był torrent, dla napisów polskich.
Log Horizon? Mairimashita! Iruma-kun? Naruto S1? Dr.Stone? itd. No problemo, znajdziesz wszystko.(Tylko musisz chcieć.)
Jak ktoś jest zacofany, a wujaszek google gryzie, do takiego stopnia że klasyfikuje się to z trzycyfrowym IQ, to się nie dziwię.
Nawet dzisiaj się znajdą jednostki, które myślą, że nawet crackowanie gier wygląda jak z przed dekad. XD
Ogólnie pała się przegła, odkąd ADN wrzuciło tą kaszane tragicznych napisów do kin przy YuGiOh.(Dobrze że nie polazłem, od dawna nie interesuje mnie to IP. Normalnie bym chyba kubkiem z popcornem rzucił w ekran.)
Streaminowe portale, to najwiekszy rak jaki przytrafił się naszemu regionowi, odkąd moda na popkulture wróciła.(zwłaszcza te francuskie)
Generalnie napisy dzisiaj to jest jakaś fuszerka, weźmy sobie porównajmy do takiego starego Hypera, to aż wstyd powinno im być.
To aż śmieszne że chcą jeszcze za to pieniędzy. 2026 rok, a stokroć gorzej niż z przed dekad.
Streamingowa jakość jest gorsza niż fanowska, tego samego dnia co premiera.(a co tu mówić po dodatkowych dniach)
Żeby maszynowe gówno fundować konsumentom w takich spotach, to jakiś cyrk.
Aby certyfikowanych tłumaczy na etacie, zastąpić sztuczną inteligencją, to jest chore.
Żeby nawet korekty na zaimki nie zrobić, aż mam ochotę komuś napluć w twarz.
Żeby nagle niezindyfikowane frazesy na ekranie się generowały, no ja pie****ę.
Teraz pomyśl że to miało sytuacje w kinie.
Teraz to niech się walą, robią nam łaskę bo adn się pojawił i nagle sobie o Polsce przypomnieli
Newsy cholernie do siebie podobne a wypowiedź prezesa 1 do 1 taka sama. Ktoś z kogoś zjechał na przerwie 😝
https://naekranie.pl/aktualnosci/crunchyroll-polski-lektor-anime-dragon-ball-jujutsu-kaisen-cena-abonamentu-1780997017
Pier d olić chcwie korporacje, które zwalniają zawodwych tłumaczy, żeby bawić się żałosną sztuczną inteligencją. Słubki popularności ciutke spadły i teraz gnidy zaczynają się pucować, nawet komentarze pod odcinkami to był zbyt duży wydatek dla miliarderów z Sony, prędzej wskoczę do wulkanu niż dam tym obrzydliwym kapitalistom powąchać moje pieniążki. Zostanę Królem Piratów !
Nie będę ukrywał ale trochę g*wniana promocja skoro dwa tygodnie temu zapłaciłem 5 złotych na miesiąc i tak przez 3 miesiące. Ciąg dalszy r*chania Polaków na kasę? Promocja, która podnosi cenę? Polecam.
Można by rzec, że ten Crunchyroll dopiero wszedł do polski ze swoją platformą. Jako druga platforma zaraz po ADN.