Komentarze do wiadomości: Fallout 3 był określany jako „Oblivion z bronią palną” i studio postanowiło podkreślić ten aspekt zamiast się bronić

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
25.12.2025 12:56
-=Esiu=-
😜
1
odpowiedz
-=Esiu=-
218
Everybody lies

I zamiast wrzucić Fallout 3 Remastered teraz na święta, przy premierze drugiego sezonu serialu, gdzie sprzedaż by im wystrzeliła w kosmos to neeeeee

Może przy trzecim sezonie...

25.12.2025 13:06
1.1
1
boy3
125
Legend

To już lepiej new vegas z remasterowac a nie 3

25.12.2025 19:52
Persecuted
1.2
Persecuted
161
Adeptus Mechanicus

Pewnie za późno się za remaster wzięli (bo że takowy powstaje jest raczej pewne). Obliviona remasterowali 4 lata i nawet zakładając, że wynikło to z wyłącznie z braku doświadczenia z nową technologią (ponoć niemal 1:1 przenieśli bebechy - kod, skrypty, logikę - z Gamebryo na UE 5.0), to i tak nie ma co liczyć na krótszy okres produkcji niż 2-3 lata. A że Microsoft, jak przystało na korpo-molocha, niestety nie jest zbyt lotny, to pewnie dopiero po premierze pierwszego sezonu się skapnęli, że ludzie chcą Fallouta i są gotowi zapłacić choćby za remaster...

Ja bym chętnie w taki remaster / remake zagrał (tylko zrobiony dobrze...), bo Fallout 3 to jedna z moich ulubionych gier wszechczasów. Tak, New Vegas było lepiej napisane, ale jednak F3 dla mnie wygrywa projektem lokacji, klimatem i eksploracją świata.

25.12.2025 15:40
mrgiveman
2
odpowiedz
mrgiveman
120
Kadett

Nie jestem w stanie wrócić do trójki pomimo przegrania w Obliviona chorej liczby godzin. Starfield jest na szczęście jeszcze gorszy.

25.12.2025 23:51
3
odpowiedz
prd
42
Pretorianin

Ah ta Bethesda. Od ponad dekady robi kupę, a potem udaje, że tak ma być.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl