W końcu, już nie mogę się doczekać aby wydać 500 zł dziesiąty raz na to samo oraz 5.000 zł na paczki.
jeśli myślicie że jesteście głupkami to przypomnijcie sobie że są ludzie którzy każdego roku kupują fife XD
Uwaga, jestem informatorem,
EA FC 28 wyjdzie pod koniec września 2027, z wcześniejszym dostępem w wersji ultimate
EA FC 29 wyjdzie pod koniec września 2028, z wcześniejszym dostępem w wersji ultimate
EA FC 30 wyjdzie pod koniec września 2029, z wcześniejszym dostępem w wersji ultimate
Nie ma za co, możecie od razu klepać newsy, będziecie pierwsi, szansa na błąd i wpadkę równa -1
EDIT, a dam Wam jeszcze parę gorących informacji, natarzaskajta se wyświetleń:
NBA 2k 27 wyjdzie na początku września 2026
NBA 2k 28 wyjdzie na początku września 2027
NBA 2k 29 wyjdzie na początku września 2028
F1 27 wyjdzie w okolicach czerwca 2027
F1 28 wyjdzie w okolicach czerwca 2028
F1 29 wyjdzie w okolicach czerwca 2029
W końcu, już nie mogę się doczekać aby wydać 500 zł dziesiąty raz na to samo oraz 5.000 zł na paczki.
jeśli myślicie że jesteście głupkami to przypomnijcie sobie że są ludzie którzy każdego roku kupują fife XD
Trzeba być naprawdę kretynem żeby wyzywać ludzi tylko dlatego, że kupują jakąś grę, ale co w tym wszystkim najśmieszniejsze, to tekst powtarzany jak mantra przez typów, którzy nie mają pojęcia o tej grze:
- każda fifa jest taka sama!!! 🤣
Po pierwsze, to nie ma lepszej gry piłkarskiej na rynku, możesz sobie narzekać, tupać nóżką, ale takie są fakty. Zrobienie tak zaawansowanej gry piłkarskiej jak fifa to naprawdę kupa czasu i siana.
Po drugie, jasne, czasem były części, które różniły się minimalnie od poprzedniej, ale większość odsłon ma spore różnice w gameplayu. Po za tym nie wiem czego wy oczekujcie od gry piłkarskiej? Żeby zawodnicy biegali z karabinami? 😂 Pitolicie takie farmazony, że się tego czytać nie da. 🤦
Po trzecie, gra ma kilka trybów. Dla samych wirtualnych klubów warto kupić tę grę. No, ale wy to pewnie nawet nie wiecie, że istnieje taki tryb i na czym polega... Masz również tryb kooperacji, czyli 2v2, który daje niesamowity fun z gry.
Po czwarte, gra nie jest idealna. Są błędy, EA doi graczy na każdym kroku, w fut są najgorsze mechaniki, czyli fomo itd. Z taką monetyzacja ta gra powinna być już dawno f2p, no, ale cóż, mają monopol to doją. Tak że do fanboja mi daleko, ale kupuję tę grę właśnie ze względu na te dwa tryby wymienione wyżej.
Podsumowując. Jeśli ktoś się interesuje tym gatunkiem gier, to poniekąd jest zmuszony do kupienia nowej części bo nie ma zadnej alternatywy. A wyzywanie ludzi od idiotów bo kupują grę w która lubią grać i spędzają przy niej setki godzin, to szczyt idiotyzmu. Smutne życie macie, naprawdę.
Po drugie, jasne, czasem były części, które różniły się minimalnie od poprzedniej, ale większość odsłon ma spore różnice w gameplayu. ahaha XD
Po trzecie, gra ma kilka trybów. Dla samych wirtualnych klubów warto kupić tę grę. No, ale wy to pewnie nawet nie wiecie, że istnieje taki tryb i na czym polega... Masz również tryb kooperacji, czyli 2v2, który daje niesamowity fun z gry. no to kolejny raz płacisz za to samo.
Po czwarte, gra nie jest idealna. Są błędy, EA doi graczy na każdym kroku, w fut są najgorsze mechaniki, czyli fomo itd. Z taką monetyzacja ta gra powinna być już dawno f2p ale nie będzie bo głupki i tak idą do sklepu i kupują każdego roku bo "bede kopoł w piłeczkę, mame patrz meszi ma innom brode"
Prawda jest taka że ta gra powinna wychodzić co 4 lata albo działać z poziomu abonamentu. Chore jest płacić takie pieniądze za aktualizację drużyn i ewentualnie koszulek. Gameplay się różni? Czym? Tym że musisz dłużej dany klawisz przytrzymać?
Tak czy siak popatrz na to ile pracy i czasu poszło np na produkcję Crimson Desert... mimo to dalej jest tańsze nić fifa na premierę.
Nieźle jesteś odklejony. xD
Co ty chcesz żeby było w takiej fifie? Karabiny? Samoloty?
Gdyby ta gra wychodziła co 4 lata to dopiero byś skamlał, że są tak małe zmiany, a tyle czasu w produkcji.
Tak, poszczególne części różnią się od siebie, ale żeby to wiedzieć to trzeba, grać w tę grę, a przede wszystkim potrafić grać.
A co do nowości to masz hypermotion, który został ulepszony w fc 26. Masz dwa tryby, symulacyjny i esportowy, drybling zawodnikiem działa tak, że im dalej wysuniesz analog tym dalej zawodnik wypuści sobie piłkę, animacje są dużo bardziej skomplikowane i realistyczne itd. Zmiany w rush, WK i UT, mechanika player lock, nowe podamia i można by tak wymieniać w nieskończoność.
Tak, crimson był droższy w produkcji, tylko chyba zapominasz, że EA opłaca od cholery licencji, które kosztują pewnie dwa razy tyle co produkcja crimson desert.
I na tym skończymy dyskusję bo na takich ludzi jak ty szkoda tracić czas.
Tak, crimson był droższy w produkcji, tylko chyba zapominasz, że EA opłaca od cholery licencji, które kosztują pewnie dwa razy tyle co produkcja crimson desert. co? ja nigdzie nie napisałem o pieniądzach. Napisałem o czasie i pracy przy produkcji.
I na tym skończymy dyskusję bo na takich ludzi jak ty szkoda tracić czas tak, skończmy. Nie ma sensu debatować z ludźmi, którzy nie potrafią głosować portfelem.
Ale za czym mam głosować portfelem?, 🤣
Roczny cykl takich gier jak CoD czy Fifa jest bardzo dobry, nikt o zdrowych zmysłach nie chciałby grać w tę samą grę przez cztery lata. 🤦
Tak samo CoD jak i Fifa mają swoje za uszami, ale te gry to nadal najwyższy poziom w branży gier i bardzo dobre gry, które dają dużo funu.
Typie, naprawdę, weź czasami zrób chociaż jakiś research zanim zaczniesz pisać głupoty. Ja np kupuję tę grę głównie dla dwóch trybów, kooperacji i Wirtuapnych klubów. Wiesz co to wirtuapne kluby? Grasz 11vs11. Społeczność od lat tworzy ligi jak w prawdziwym życiu, masz normalnie transfery zawodnikow, kontrakty itd.
Wszystko jak w prawdziwym życiu tylko na wirtualnym boisku, a ty pier... jakieś farmazony, że gra to gówno i to samo co rok. Nawet jeśli jakaś część nie rozni się za bardzo od poprzedniej to masz kupę funu z grania chociażby w wirtualne kluby.
Tak że ja nie muszę głosować portfelem bo gra jest bardzo dobra, choć nie bez wad, a EA wiadomo jakie jest, ale nic z tym nie zrobimy.
Idź się przejść po górach, może przewietrzysz łeb i przestaniesz pisać takie farmazony.
Nie wiem, po co się tak pie&&&lą z tymi 8 dniami. Dali by od razu wczesny dostęp do FUT miesiąc przed premierą.
Jak kupiłem Fifę 19 i 26 jakoś różnicy nie widzę teraz kupię Fifę 36 może coś się zmieni 🤣🤣🤣🤣🤣
A ja sobie akurat w tym roku zagram :P Parę lat nie grałem, to mogę sobie pozwolić. Aleee... wykupię chyba EA Play Pro na miesiąc, może dwa i zapomnę. Ultimate Team mnie nie kręci, a jakieś 2-3 sezony karierki zdążę ograć na tyle, żeby mi się znudziło na kolejne kilka lat.
Kupuje Fifki tak co dwa lata. Ale teraz był wyjątek i dwóch ostatnich 25 i 26 nie kupiłem. Tersz chętnie zagram. Nie na premierę, chwilkę poczekam jakie będą tryby. Ostatnio gram tylko w karierę jednym zawodnikiem , ciekawe czy będzie ten tryb. No i te open world mnie ciekawi :)
Gra praktycznie że prawie 1:1 kopiuj wklej, ale pewnie jak co roku za free bedzie w ps+ extra wiec nawet grosza nie wydam na to łajno
No niesamowita wiadomość :) tylko szkoda że od kilkudziesięciu lat premiera jest cały czas we wrześniu. Odkrywczy nius :)
Czyli nie warto zmieniać EA FC 24 na nowszą? Zależy mi tylko na ładniejszej grafice. Wiem że sa inne gry Goal, UFL, eFootball, Sociable Soccer 25, Rematch. Ma też powstać osobna gra Fifa dla Netflixa.
powiedzcie mi, czy oni dalej od 2017r jadą na silniku frostbite czy byla zmiana? niektórzy płacą co miesiąc za jakieś FFXIV online czy WoW, inni za stówę kupują dostęp do Buddy czy za dolara do Maxa kolonko, a inni 300zl od 9 lat wydaja na aktualizacje składów, refresh i recolor menu oraz coroczne kombinacje z zachowaniem pada xD a tak serio jesli dalej jada na frostbite to jest to skok na kase..
Problemem tej gry jest to że płaci się za nią 300 zł, a gra jest nastawiona na pay to win. Wczesny dostęp to straszna MINA, gra zawsze ma masę błędów , Grywalna jest zazwyczaj na przełomie roku gdy jest - 80 % By liczyć się w tej grze trzeba ładować kasę w skład praktycznie cały rok, gdyż bez tego zawsze sie jest o 1 lub 2 Overall e do tyłu , a na całym składzie robi to bardzo dużą różnicę.