Nie, Gladiator 2 nie jest spoko. Fatalny filmowy koszmarek, nieudany właściwie pod każdym względem - mogli z tego chociaż zrobić kolejny skecz SNL. Scott już dawno stracił rękę, ale tak też się kończy, gdy się bierze nieudolnego Scarpę na scenarzystę.
zaskoczonym tak wysokim ocenianiem na metacrotic i rotten. pomyslalem zaraz ze ci co glosowali byli oplaceni. ze to jakos trolling. Gladiator 2 dobrym filmem ? buhaha kto skleca takie artykuly. zmarnowana szansa dla ciekawego nawiazania do kina sprzed cwierwiecza.
Ten film jest tak kulawy że ciągnie na dół jeszcze jedynkę.
Przyrównujac do jedynki, to jak maluch przy Mercedesie. Straszny gniot, nie wiem gdzie utopili tą kasę.
1: 7/10
2: 6/10
Chłam jakich mało ale w łże mediach "pozytywnie oceniany". Dziś prawda tylko u niezależnyvh dziennikarzy, nie w ścieku
Nie spodziewałem się że to możliwe ale przebił jedynkę niemal pod każdym względem
A w komentarzach jak zawsze zakłamywanie rzeczywistości. Film nie jest gniotem, jest dobry. Owszem, brakuje mu do jedynki, ale to nadal kawał porządnego filmu, który dobrze się ogląda.
Nie oglądam nic z Pedro Pascalem. Działa mi ten gość na nerwy XD