Najlepszy serial dla graczy, polecam i czekam na dzisiejszy wieczór
Jakoś od tego czekania odechciało mi się oglądać.. znalazłem sobie inny serial. Dużo lepszy.
To żadna nowość, ale nadrabiam Breaking Bad którego do tej pory nie widziałem ;P Wciąga jak diabli.
Fallouta też oglądam, ale jakoś mniej mnie zaangażował w porównaniu do pierwszego sezonu. Być może to przez zmianę rytmu udostępniania odcinków, na - moim zdaniem dużo gorszy.
Obejrzałam poprzednie sezony jakiś rok temu.
1 i 2 jeszcze jakoś były ciekawe (lubiłam bardzo 2 sezon)
3 był już taki sobie
4 miał fajną muzykę ale tak poza tym- nah
5 nie będę nawet oglądać.
Odcinki 10/10. Czekam na finalny trzygodzinny, aczkolwiek po jednej scenie z odcinka pt "Most" już można się domyślać, cooznacza zapowiadane przez twórców "smutne zakończenie". O ile pierwsze 3 seazaony są spoko, o tyle czwarty i piąty to high end class. Dla mnie na ten moment najlepszy współczesny serial. Can't wait 1.01.2026
Skąd wziąłeś te 3 godziny trwania finałowego odcinka, skoro wiadomo, że będzie miał 128 minut?
Gdzie to napisane ? Finalny odcinek 4 sezonu trwał właśnie 3 godziny, więc jakoś ciężko mi uwierzyć, że ostatni odcinek serialu był by krótszy niż sezonu. Jeszcze tak nigdy nie było. Jednak jeśli mi pokażesz te 128 minut, gdzie to napisali, to zwrócę honor
Nie zwracaj honoru, bo go nie masz. Przeproś.
Twoim sposobem: wejdź sobie w google, wpisz stranger things season 5 runtime, obojętnie który link.
Benekchlebek nie wiem jaki serial oglądasz, albo może nie pij w trakcie seansu, bo finał 4 sezonu też nie miał 3 godzin, tylko 2 godziny i 19 minut.
Obejrzałem w nocy "5". Dobrze się ogląda, fabuła się rozwija. Bo w "4" było nijako