Komentarze do wiadomości: Dziś miała być premiera na Steam, a tu taka wiadomość od twórców mrocznej strzelanki. „Obiecaliśmy coś, ale nie dotrzymaliśmy słowa i przepraszamy za to”

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
15.04.2026 19:43
1
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
16
Generał

Strasznie to głupie. Wcześniej nie wiedzieli że Kwiecień jest tak zapchany i na ostatnią chwilę robią obsuwę, gdy już mieli wcisnąć przycisk "odblokuj". 
Oczywiście w całej tej PR papce, musieli wpleść jakąś smutną, chwytającą za serce historię. Żenada.

FPS-a o wysokiej jakości
Industria nigdy nie była FPS-em wysokiej jakości, to samo tyczy się dwójki.
Dodatkowe dwa tygodnie magicznie nie sprawią, że gra będzie lepsza, szczególnie przy ich zasobach.

15.04.2026 20:19
pieterkov
2
1
odpowiedz
pieterkov
167
Senator

Zszokował  mnie ten wczesny termin. Nie wierzyłem w niego. Dopiero co grałem w demo które było na poziomie alfy i nie wierzyłem, że grę z takim potencjałem chcą już wydać w formie bubla. Z drugiej strony - te dwa tygodnie nic nie zmienią. Uważam, że gra będzie grywalna dopiero za kilka miesięcy.

15.04.2026 20:34
mirko81
3
odpowiedz
mirko81
87
amd platform

Należy doceniać zespoły nie stosujące wczesnych zamówień.
Jaka żenada? W czym problem?

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl