No jeśli będzie jak w Fozie że auta będą rozwalały drzewa i przenikały inne auta to ja dziękuję za takie wyścigi
Pomijając mechanikę tego harpuna, korzystanie opcjonalne, to wygląda to to rewelacyjnie. Monaco 1:1 plus tereny w okół, no kurde, ja jestem kupiony już samym tym.
I to chyba będzie coś co pozwoli otrzeć łzy po Test Drive Unlimited, bo Solar Crown, chociaż wciąż uważam że to solidna gra w którą pograłem i pogram, tak ogólnie coś poszło nie tak.
Głęboko wierzę że jest miejsce na wyśćigowego open worlda na poważnie, bo Forza Horizon to po prostu Fortnite w świecie samochodówek i niestety przy piątej części już przestało mnie to bawić, a szósta chociaż zapowiadała się dobrze tak po zwiedzeniu całej wyspy zniknęła z dysków i dzięki cześć. Nie chce.
No świetnie mi ten Clutch wygląda, świetnie się to zapowiada. Bardzo czekam na ten projekt. Nie mogę się doczekać pośmigania jakimś śmietnikiem po odwzorowanym Monako. Jedno tylko bym chciał, tak żeby się wyróżnili od Forzy i nawiązali do TDU - licznik kilometrów. Nie wiem, uwielbiam ten drobny ficzer w TDU.
Tak jak istnieją wyścigi aut seryjnych w najnowszej Forzie, tak może w Clutch będą istnieć wyścigi bez udziwnień, nie wiesz tego. A jak chcesz realizmu "na poważnie" to istnieją symulatory, a nie <<uwaga>> arkejdówki, które dużo większymi dziwactwami zaskakiwały i bawiły w przeszłości.