Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Dożywotnia gwarancja brzmi dobrze do chwili, gdy producent SSD zaczyna tłumaczyć, że nie ma już czego wymienić

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
18.08.2026 11:16
Ku'gath
1
2
odpowiedz
Ku'gath
139
Ojciec Zarazy

No dzisiaj mamy lipę bo będą wszystkim wysłać pieniądze z faktury :D biznes się kręci. Sam pewnie też bym nie odpuścił i zażądałbym wymiany na działający moduł, a jak nie produkują to na lepszy zamiennik.

18.08.2026 12:01
PanDaneX
1.1
odpowiedz
PanDaneX
23
Generał

Ku'gath Sam pewnie też bym nie odpuścił i zażądałbym wymiany na działający moduł, a jak nie produkują to na lepszy zamiennik. Logika dziecka XD Zażądałbyś? Czego? Żeby firma ponosiła straty i żebyś ty wyszedł na plusie? XD Może wgl pozamykajmy sklepy i do końca życia idźmy twoim podejściem. Taki nowy komp co kilka lat za free a jeszcze na pizzę zostanie XD

18.08.2026 12:01
1.2
odpowiedz
stud3nciq
94
Pretorianin

Ku'gath Tak właśnie kiedyś robiono. Siostrzeńcowi zepsuł się 8600 GT - karty w tym czasie padały masowo z powodu wadliwego wykonania i wprowadzenia lutowania bezołowiowego. Ponieważ 8600 GT już nie produkowano - dostał 9600 GT, dużo szybszy model.

18.08.2026 11:53
Wronski
2
1
odpowiedz
Wronski
42
Senator

W odpowiedzi otrzymał jednak wiadomość, że wymiana jest niemożliwa, gdyż części są niedostępne i oferowany jest zwrot w wysokości niecałych 242 dolarów, podczas gdy podobny zestaw RAM-u kosztuje teraz około 1 400 dolarów.

Pierwsze slysze zeby sprzedawca zwracal pieniadze za produkt o obecnej wartosci rynkowej, zawsze zwraca pieniadze z faktury.

18.08.2026 11:54
PanDaneX
3
odpowiedz
PanDaneX
23
Generał

zwrot w wysokości niecałych 242 dolarów, podczas gdy podobny zestaw RAM-u kosztuje teraz około 1 400 dolarów. ale co w tym dziwnego? Nie ma towaru jest zwrot wydanych pieniędzy :). Płacz niektórych piwniczaków o takie rzeczy jest po prostu śmieszny XD.

Ostatnio kupowałem nową pralkę i brałem osobne ubezpieczenie na to że jak np za 5 lat mi się zdupcy to dostanę hajs który będzie uwzględniał ewentualny wzrost cen AGD :P. To jeśli ja i miliony innych ludzi płaci za takie rzeczy to czemu mam się przejmować lamentem randomowego kolesia z neta którego nicka już nie pamiętam.

18.08.2026 12:02
Herr Pietrus
4
odpowiedz
Herr Pietrus
246
Jestę Grifterę

Gwarancja do bramy i się nie znamy...

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl