No dzisiaj mamy lipę bo będą wszystkim wysłać pieniądze z faktury :D biznes się kręci. Sam pewnie też bym nie odpuścił i zażądałbym wymiany na działający moduł, a jak nie produkują to na lepszy zamiennik.
W odpowiedzi otrzymał jednak wiadomość, że wymiana jest niemożliwa, gdyż części są niedostępne i oferowany jest zwrot w wysokości niecałych 242 dolarów, podczas gdy podobny zestaw RAM-u kosztuje teraz około 1 400 dolarów.
Pierwsze slysze zeby sprzedawca zwracal pieniadze za produkt o obecnej wartosci rynkowej, zawsze zwraca pieniadze z faktury.
zwrot w wysokości niecałych 242 dolarów, podczas gdy podobny zestaw RAM-u kosztuje teraz około 1 400 dolarów. ale co w tym dziwnego? Nie ma towaru jest zwrot wydanych pieniędzy :). Płacz niektórych piwniczaków o takie rzeczy jest po prostu śmieszny XD.
Ostatnio kupowałem nową pralkę i brałem osobne ubezpieczenie na to że jak np za 5 lat mi się zdupcy to dostanę hajs który będzie uwzględniał ewentualny wzrost cen AGD :P. To jeśli ja i miliony innych ludzi płaci za takie rzeczy to czemu mam się przejmować lamentem randomowego kolesia z neta którego nicka już nie pamiętam.