Marzenie ściętej głowy, tym bardziej, że nie wiadomo na ile w D2R im to nie wyszło przez przypadek, który tym razem by się już nie powtórzył (w końcu mówimy o Blizzardzie pod skrzydłami Microsoftu).
Na 3 czekałem, nie był to poziom 2, ale bawiłem się bardzo dobrze.
Na 4 czekałem z mniejszym entuzjazmem, samą grą się mega zawiodłem.
Na 5 będę czekał, jak ogłoszą, że nie będzie open world.
Aha, tylko po co? Przyznają że IV to porażka pod każdym względem? Ni ziębi mnie ten news ni grzeje. Jestem ciekawy tylko w jakim kierunku to pójdzie.
Dopiero za trzy lata... Nie żebym czekał, bo w Diablo grałem BARDZO MAŁO, ale zapowiedź w sumie taka, jakby jej nie było :)
Sposób w jaki to ogłosili to w sumie kpina, nie czułem nic. A może to wina D4. Będzie beka jak po ogłoszeniu DI.
Czyżby Diablo w końcu miał się pojawić w serii Diablo? :o
Prima aprilis we wrzesniu? I co obiecaja? "Tym razem juz NA PEWNO endgame bedzie fajny i grywalny" ?
Topkek XD
Kolejny sezon do d4 o nazwie d5. To tylko potwierdza jak wielkim niewypalem bylo d4 , nawet nie doczekalismy sie walki z diablo czy baalem no chyba ze wzzystko przed nami.
Oby tylko stylistyka była bliższa temu co znamy z dwójki/czwórki, niż tego co było w trójce/immortal, bo ostatnio wszystko tak kasztanią, że potem wygląda jak chińskie MMO, albo inna mobilka.
Wtedy przynajmniej gra nie będzie do skreślenia na starcie, bo będzie się dało na to patrzeć, chociaż i tak na pewno zaraz okaże się, że znowu, jak w czwórce, skroili całą grę pod jakiś pseudo open world naszpikowany social-badziewiem i powtarzalnymi aktywnościami, więc szału nie ma co się spodziewać tak czy siak.
Ale mieszane mam uczucia... Najchętniej przyjąłbym dodatek do d2r. Taki pełnoprawny a nie jakieś postacie ..