Komentarze do wiadomości: Diablo 2 może otrzymać więcej nowości po dodatku Reign of the Warlock. Blizzard wie jedno: „musimy zrobić to perfekcyjnie, bo inaczej zniszczymy grę”

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
12.02.2026 17:28
Rumcykcyk
1
odpowiedz
Rumcykcyk
133
Ojciec Zarazy

Dobry żart. Jeszcze te słowa, że nie chcą zniszczyć klasyki. W sensie jakby zniszczyli grę dodając nowy AKT? nowe zadania? rozwinęli AKT IV? dodając nowe bossy, nowe przedmioty, nowe postacie. Nie wiem w którym miejscu gra zostałaby zniszczona.

post wyedytowany przez Rumcykcyk 2026-02-12 17:31:10
12.02.2026 17:48
JakubOrion
😜
2
odpowiedz
JakubOrion
44
Pretorianin

Ja już kupiłem Diablo II: Resurrected – Infernal Edition na steam jeszcze się ściąga, chętnie zobaczyłbym te ich nowe zmiany, nowe postacie, ulepszenia, end-game i nowy 6 akt tak to by było super.

post wyedytowany przez JakubOrion 2026-02-12 17:56:13
12.02.2026 17:56
Kwisatz_Haderach
3
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
23
GIT GUD or die trying

Nowa klasa jest fajnie zrobiona, wiec skilla na zrobienie fajnego aktu tez pewnie maja.

Ja bym z checia zobaczyl jakis dodatkowy system rozwoju postaci ala konstelacje z Grim Dawna albo jakis prawdziwy sensowny craft system (ktory zastapilby blood, caster, etc... itemki robione w kostce).

12.02.2026 18:31
4
odpowiedz
KewantowaKrecica
0
Junior

Testowałam nowa klasę, jest zbyt op co się pewnie zmieni wraz z aktualizacją gdy przyjdzie nerf, postać pasuje do uniwersum, fajnie że jest teleport który nie jest bezpośrednią kalką tp czarodziejki, QoL zmiany super, teraz wystarczy poczekać aż w końcu dopracują i ujawnią nam system map end game, na to chyba najbardziej czekamy, rozbudowany end game i tyle by wystarczyło znnowości, nie po3eba więcej

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl