Dobry żart. Jeszcze te słowa, że nie chcą zniszczyć klasyki. W sensie jakby zniszczyli grę dodając nowy AKT? nowe zadania? rozwinęli AKT IV? dodając nowe bossy, nowe przedmioty, nowe postacie. Nie wiem w którym miejscu gra zostałaby zniszczona.
Ja już kupiłem Diablo II: Resurrected – Infernal Edition na steam jeszcze się ściąga, chętnie zobaczyłbym te ich nowe zmiany, nowe postacie, ulepszenia, end-game i nowy 6 akt tak to by było super.
Nowa klasa jest fajnie zrobiona, wiec skilla na zrobienie fajnego aktu tez pewnie maja.
Ja bym z checia zobaczyl jakis dodatkowy system rozwoju postaci ala konstelacje z Grim Dawna albo jakis prawdziwy sensowny craft system (ktory zastapilby blood, caster, etc... itemki robione w kostce).
Testowałam nowa klasę, jest zbyt op co się pewnie zmieni wraz z aktualizacją gdy przyjdzie nerf, postać pasuje do uniwersum, fajnie że jest teleport który nie jest bezpośrednią kalką tp czarodziejki, QoL zmiany super, teraz wystarczy poczekać aż w końcu dopracują i ujawnią nam system map end game, na to chyba najbardziej czekamy, rozbudowany end game i tyle by wystarczyło znnowości, nie po3eba więcej