O tak, Denuvo do gry dla młodszych odbiorców. Niech i oni posmakują go za młodu :P
Wszędzie wpychają te badziewie.
Na szczęście raczysko jest prawie wyplewione już, więc nie powinno być problemów nawet za 10 lat, aby w to zagrać.
Na szczęście raczysko jest prawie wyplewione już, więc nie powinno być problemów nawet za 10 lat, aby w to zagrać.
O tak, Denuvo do gry dla młodszych odbiorców. Niech i oni posmakują go za młodu :P
Wszędzie wpychają te badziewie.
Jak widziałem tego plakaty myślałem że kolejna kreskówka dla małolatów wchodzi do kin a to gra, śmiechu warte.
Oni pewnie nie wiedzą że istnieje to "obejście" innego wytłumaczenia nie widzę w tej sytuacji.
Niech sobie wkładają gdzie chcą i u kogo chcą, a MkDEV-HV na to - potrzymaj mi piwo xD
To konkretny przełom na scenie, który wreszcie sponiewierał to ustrojstwo.
Szambo złamali w stellarze, to ile lepiej i płynniej działa bez tego ścierwa, oby to zaczęli łamać masowo to może to szambo w końcu upadnie po tylu latach niszczenia komputerów nadmiernym zużywaniem wszystkiego, bo szambo srajevo podbija sztucznie wykorzystanie gpu, cpu i RAMu, więcej niż sama gra potrzebuje
Ale to nie jest stricte złamanie tylko obejście, Denuvo nadal chyba działa, mówię chyba bo się w to aż tak nie zagłębiałem
jezu, to ile ta gra będzie miała "prawdziwych klatek" jak i tak generuje do 30fps przez FG z 15fps, a teraz z tym śmieciowym denuvo to będzie miała ile ? 10fps ?
Ta gra to dobrze wyglądała tylko w zapowiedziach a będzie flop, przecież poprzednie gry lego też miały całkiem duży otwarty świat z możliwością latania i minimalne wymagania pamiętające jeszcze czasy xbox360 a grafika wcale nie była zła
"Gracze ze zdziwieniem przyjęli najnowszą zmianę na karcie gry LEGO Batman"
Bo zniknęła karta gry na torrentach z adnotacją " za darmo to uczciwa cena" ?
Oni chyba chcą żeby nikomu tej gry nie dało się uruchomić.
16GB RAMu, mocne CPU i GPU a tylko 1080p 30fps z FSR i generacją klatek? To ile jest natywnie? 10fps?