Komentarze do wiadomości: „Dajcie nam jeszcze trochę czasu na pichcenie”. Skala największego hitu Steam Next Fest przerosła oczekiwania nawet samych twórców

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
26.02.2026 12:26
Drzesaru
1
1
odpowiedz
Drzesaru
83
Konsul

Ja uwielbiam pirackie klimaty, ale jak widzę, że to kolejny survival to się rzygać chce. Ludziom serio to się nie nudzi?

26.02.2026 16:36
Kwisatz_Haderach
1.1
4
Kwisatz_Haderach
24
GIT GUD or die trying

Via Tenor

Ja uwielbiam pisac na forum, ale jak widze kolejny raz generyczne narzekanie ze smie wychodzic gra z gatunku ktorego narzekacz nie lubi, to sie rzygac chce.

Ludziom serio to się nie nudzi? obrazek

Ogolnie gry multi sie ludziom nigdy nie nudza.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-02-26 16:37:47
26.02.2026 19:18
Meno1986
1.2
Meno1986
202
Szkubany Myszor

Drzesaru grałeś w Caribbean Legend?

26.02.2026 19:26
1.3
marcinr258
36
Pretorianin

Kwisatz_Haderach JAPA. MA RACJE

26.02.2026 20:43
Zapau
1.4
Zapau
22
Chorąży

Kwisatz_Haderach ja survivale lubię i trudno mi się z nim nie zgodzić... No bo przecież survivale to jest to czego na rynku brakuje. Gdzie tam porządny piracki akcyjniak albo erpeg. Survival ! Wiadomo przecież, że każdy pirat w wolnych chwilach zbierał kamienie, gałęzie i budował szałasy ??

27.02.2026 12:38
1.5
kaagular
96
Generał

Kwisatz_Haderach co kto lubi to oczywiście znaczenia nie ma, ale faktem jest, że jest tsunami survivali i zasadnym jest pytanie czy coś czego jest od zatrzęsienia się nie nudzi. Zasadnym będzie pytanie "czy nie znudziły Cię schabowe?" w sytuacji kiedy od dwóch lat, co drugi dzień jesz schabowe. Subiektywnie to u mnie podobnie jak u kolegi, sprawa wzbudziła moje zainteresowanie, ale po zobaczeniu, że to survi straciłem zainteresowanie i też mnie ciekawi co powoduje, że to nadal "żre". Moje zainteresowanie dotyczy dwóch tematów, po pierwsze co powoduje, że sam gatunek jest tak chętnie wybierany - to po prostu ciekawe. Po drugie czemu tak się dzieje w momencie kiedy większość gier z tego gatunku to recyklingi mechanik i treści, warto dodać statystycznie często nie najwyższej jakości.
Ale może właśnie o to chodzi w sumie... duże zainteresowanie taka gra wywołuje, bo gatunek jest bardzo lubiany, ale to co wychodzi nie spełnia oczekiwań (krótko i/lub długofalowych) i jest nieustanne poszukiwanie czegoś lepszego/nowego.

Ps. gry multi się ludziom nudą tak samo jak nie multi. Dobre gry multi się nie nudzą.

26.02.2026 18:25
AUTO6
2
odpowiedz
AUTO6
105
Generał

Czyli naprawili tego ATLASa? ;)

26.02.2026 20:51
baltazar1908
3
odpowiedz
baltazar1908
46
Generał

Kurcze wygląda fajnie ale jeszcze trochę to
potrwa, niestety.

27.02.2026 04:54
4
odpowiedz
hcrusher
10
Legionista

Proszę, przestańcie nazywać wypuszczenia gry we wczesnym dostępie premierami. To nie jest żadna premiera, tylko przerzucenie beta-testów na graczy. Same Windrose może być całkiem ciekawą grą, kiedy będzie w pełni ukończone.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl