Gdyby tylko wyszedł w takim stanie jak jest teraz, można tylko pomarzyć co by dodali przez tyle lat.
Wybaczcie mi sarkazm, ale większość bywalców forum uważa, że dobra gra to tylko ta, co bije rekordy sprzedaży. Premiera CP 2077 to dobry przykład na to, że sprzedaż nie jest równoznaczna jakości.
Po latach jest już ponoć lepiej, chociaż jakoby wciąż bywają problemy. Może jak Phantom Liberty zejdzie z ceny do jakichś 40 zł w promocji, to zagram drugim raz i sprawdzę dodatek. Podstawka fabularnie mnie nie urzekła i podobały mi się może ze 3-4 questy. Nawet pomimo tego i pomimo niekończącego się festiwalu bugów, po jakimś czasie grało mi się w Cyberpunka całkiem spoko, na pewno przyjemniej niż w Wiedźmina 3.
W tym roku zagrałem drugi raz z już dodatkiem. I o matko! Jak się wciągnąłem! Ja nie wiem, czy dodatek tak na mnie wpłynął, czy ta gra tak się zmieniła, ale bawiłem się niesamowicie i już planuję 3cie przejście. W tej chwili dla mnie Cyberpunk > Wiedźmin.
Większy szok u mnie powoduje to, że gra nie miała żadnych zabezpieczeń. Zwyczajnie trzeba się przyłożyć do pracy i zrobić dobrą grę, a nie kupę + denuvo.
Gratulacje!
Zasłużony wynik sprzedażowy. Spędziłem w Night City setki godzin i ciągle mam ochotę tam wracać. CP2077 to jedna z najlepszych gier, w jakie grałem.
Polecam ten film, bo doskonale oddaje to, w jaki sposób świetna narracja może oddziaływać na gracza w przypadku tej produkcji:
https://www.youtube.com/watch?v=xbyYDuVbIxI&list=LL&index=7&t=914s
Przeraziło mnie, jak przeczytałem, że Cyberpunk ma już prawie 6 lat... Zapierdziela ten czas.
A ile z tych tych nabywców kupiło na konsolach cyfrową wersje a ile pudełko.
Ostatnio to temat na czasie.
Piękny wynik, piękna gra. A po premierze Edgedrunners 2 pewnie dość szybko pęknie 50 baniek.
Dobra gra, ale nie wybitna, ale gratulacje, że się sprzedała w tylu egzemplarzach. Jak dla mnie to solidne 8/10 i to jest maksimum co mogę teraz dać po wielu patchach i dodatku.
Super ale po co nam to wiedzieć ? co mnie obchodzi ile firmy sprzedały gier i ile się na tym wzbogaciły ? co zazdrościcie im czy jak bo nie rozumiem takich newsów, klikbait