Komentarze do wiadomości: Crusader Kings 3 na atomowym okręcie podwodnym. Hobby marynarza-gracza mogło narazić tajemnice marynarki

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
23.01.2026 17:16
1
odpowiedz
damianyk
158
Nośnik Treblinek

Chyba trochę przesadzają. Ujawnianie pozycji to jedno, ale to zdjęcie samolotu to klasyczny overreacting. Czyżby w sieci nie znajdowały się setki zdjęć FA 18 od tyłu? A czy armia US lub jej sojusznicy nie robią pokazów maszyn z możliwością oglądania ich na ziemi z każdej strony? Nawet autorowi wpisu wystarczył "szybki research" żeby znaleźć dużo ważniejsze dane w ogólnodostępnej sieci.

23.01.2026 18:24
1.1
DavionSteiner
1
Junior

damianyk jakbym był chińczykiem odpowiedzialnym za codzienne monitorowanie gdzie jest który lotniskowiec i jaki jest stan maszyn na jego pokładzie, to ta fota mogłaby być przydatna, a jakby nie była to i tak trafia do folderu ze stosowną datą.
Gość postując takie foty daje jasny sygnał, że jest łatwym celem do manipulacji i potencjalnego wykorzystania.

post wyedytowany przez DavionSteiner 2026-01-23 18:27:46
23.01.2026 17:17
2
odpowiedz
roberts2581114172023
1
Junior

Chciałbym tylko tak przypomnieć, że twórcy Crusader Kings mówili, że do końca 2025 roku wyjdzie na konsole patch dający spolszczenie. A tu cisza :v

23.01.2026 17:37
papież Flo IV
😃
3
odpowiedz
papież Flo IV
104
Kardynał

To jest chyba jakiś ostateczny boss strategii, ja wiem, że syndromy jeszcze jednej tury sprawiają, że po miesiącu typowy gracz tego gatunku ma w takiej grze przegrane już 1000 godzin, ale ten to wykorzystuje każdą możliwą okazję by pograć.

23.01.2026 18:34
4
odpowiedz
lukasz_31
29
Centurion

Pan Adam mój ulubiony redaktor, bo...lubi gry strategiczne, dzisiaj coraz mniej takich.

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl