Komentarze do wiadomości: Crunchyroll zaskakuje, anime ma dostać polski dubbing we wiosennym sezonie

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
25.03.2026 09:41
1
2
odpowiedz
Bart0101
18
Legionista

Tak ADN startuje 30 marca to wspaniały crun nagle wypuszcza i w to w dodadku z dubbingiem (niech będzie przeklęty ) widzą konkurencje na horyzoncie  to nagle sobie przypomniejli o polsce ?? Może jeszcze napisy po polsku zaczną się nagle pojawiać a taki h jak ja do nich się wybiorę teraz

25.03.2026 11:26
Crazy_Bambino
2
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Crazy_Bambino
49
Pretorianin

Polski fanbase animców chce napisów z oryginalnymi głosami a nie dubbingu xd, chociaż może tylko moje otoczenie wiec troche na wyrost napisałem o całym fanbase.

25.03.2026 17:07
Szlugi12
2.1
Szlugi12
130
BABYMETAL

Też bym wolał napisy niż jakiś dubbing, wole oryginalne głosy postaci, bo z pl zawsze to dziwnie wygląda i brzmi.

25.03.2026 13:30
3
1
odpowiedz
getsugat
18
Centurion

Crunchyroll to ostatnio bardziej zaskoczył wyciekiem danych łącznie z danymi kart kredytowych.

25.03.2026 13:36
Mangas
4
2
odpowiedz
Mangas
3
Chorąży

Zastanawiający ruch, szczególnie po tym, że osobiście wysyłam do CR co kilka tygodni prośbę (przez kontakt z ich supportem) o dodanie polskich napisów do filmów, które były u nas w kinach, a tychże nadal nie mają i do tej pory była z ich strony całkowita i kompletna olewka.
Czyżby było to spowodowane wejściem do Polski ADN? Możliwe, choć nie przesądzam. Co do samych tytułów, bardziej by mnie ucieszyły napisy do całej serii Re:ZERO + ewentualny dubbing, ale na to chyba na razie nie ma co liczyć.
Jak mówi stare porzekadło: jedna jaskółka wiosny nie czyni, więc zobaczymy co dalej.

25.03.2026 16:11
5
odpowiedz
Moooras
140
Generał

O ile zakład, że to będzie dubbing wygenerowany przez AI?

25.03.2026 18:38
6
odpowiedz
MarcinMazz
0
Junior

Pytanie: kto normalny ogląda anime z dubbingiem?

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl