Tak ADN startuje 30 marca to wspaniały crun nagle wypuszcza i w to w dodadku z dubbingiem (niech będzie przeklęty ) widzą konkurencje na horyzoncie to nagle sobie przypomniejli o polsce ?? Może jeszcze napisy po polsku zaczną się nagle pojawiać a taki h jak ja do nich się wybiorę teraz
Polski fanbase animców chce napisów z oryginalnymi głosami a nie dubbingu xd, chociaż może tylko moje otoczenie wiec troche na wyrost napisałem o całym fanbase.
Crunchyroll to ostatnio bardziej zaskoczył wyciekiem danych łącznie z danymi kart kredytowych.
Zastanawiający ruch, szczególnie po tym, że osobiście wysyłam do CR co kilka tygodni prośbę (przez kontakt z ich supportem) o dodanie polskich napisów do filmów, które były u nas w kinach, a tychże nadal nie mają i do tej pory była z ich strony całkowita i kompletna olewka.
Czyżby było to spowodowane wejściem do Polski ADN? Możliwe, choć nie przesądzam. Co do samych tytułów, bardziej by mnie ucieszyły napisy do całej serii Re:ZERO + ewentualny dubbing, ale na to chyba na razie nie ma co liczyć.
Jak mówi stare porzekadło: jedna jaskółka wiosny nie czyni, więc zobaczymy co dalej.