Komentarze do wiadomości: Crimson Desert zmienia uwielbiany przez graczy błąd w nową funkcję. Kliff ma powody do obaw, bo może zostać teraz łatwo wygryziony przez inne postacie

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
12.04.2026 17:41
pieterkov
1
1
odpowiedz
pieterkov
167
Senator

Konieczność włączania slo-mo w trakcie lotu, żeby lecieć dalej jak dla mnie całkowicie neguje sens latania, które z definicji powinno być szybkie i płynne. Odbijanie się w powietrzu od powietrza jest durne i niepłynne.

12.04.2026 18:12
Chomik_W_Zbroi
2
odpowiedz
Chomik_W_Zbroi
0
Junior

Jeszcze kilka miesięcy i może też sięgnę po ten tytuł, chociaż na początku nie brałem go nawet pod uwagę.

12.04.2026 18:40
baltazar1908
3
odpowiedz
baltazar1908
46
Generał

Atualizacja była wczoraj ponad 600mb i dzisiaj ponad 200mb,  po tej  drugiej wieczorem w grze zrobiło sie pochmurno i  zaczoł padać deszcz którego jeszcze w crimson desert nie miałem.

Po deszczu koń nie biega tylko truchta myślałem że grzeźnie w błocie ale minoł kolejny dzień i noc koń ciągle truchta nie biega wiec coś dodali psując drugie.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl