Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Crimson Desert wynosi symulację świata na zupełnie nowy poziom, wprowadzając realistyczny system popytu i podaży

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
03.08.2026 00:47
1
odpowiedz
krzysztofk260267
7
Chorąży

Może za krótko gram ale po co mi kasa obozu? Mam masę kasy i nie wiem co nią zrobić więc po co mam jeździć jakimiś wozami żeby mieć jej więcej?

03.08.2026 01:05
PanDaneX
1.1
odpowiedz
PanDaneX
22
Generał

krzysztofk260267 kasa obozu przydaje się później do ulepszeń bazy, budowy budynków dla frakcji i wysyłania wojaków na misje :D Ja może z 4 razy tak pojeździłem na handel powozem ale to już raczej dla samego zabicia czasu :v bo najlepsza kasa i tak jest z misji "najemniczych". Element może i zbędny w szerszej perspektywie ale fajnie dodaje tej swoistej simowości :D

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl