Gra byla w produkcji przez 8 lat, jak moze byc nie dopracowana? Ktos polecial w kulki?
To juz wiadomo po co wstawili Denuvo...
Inwestorzy zapewne widzieli w CD mesjasza gejmingu. Tymczasem recki są takie jak się większość z nas spodziewała, to ile się sprzeda i jak długo przeżyje w mediach to inna sprawa.
Inwestorów też poniósł gigantyczny hype przed premierą? Oni powinni wykazać się chyba większą powściągliwością.
Via Tenor
Słabe opinie zbiera za to w większości recenzji strona fabularna projektu
Uwielbiam Zeldę, fabułka spoko, ale i tak mam na nią wywalone, nie dla niej w to gram. Pytanie jak to się sprawdzi w CD, bo całość wygląda mi na fotorealistyczną Zeldę.
Jak na razie najlepiej dobrany pre-order tego roku.
Giełda jak zwykle zachowuje się jak kurczak z obciętą głową. Powoływanie się na spekulantów nie ma sensu, im wszystko jedno czy obstawiają firmy robiące gry, cebulki tulipanów czy amerykański twór seropodobny.
3/5 to nie jest zła ocena, to po prostu pojedyncza opinia uznająca, że Crimson Desert jest średniakiem. Niespełna 80% ze średniej to też nie jest zły wynik, zwłaszcza jeśli większość negatywów dotyczy bugów i fabuły - pierwsze da się naprawić, a drugie nie dla wszystkich jest istotne.
Z recenzji wynika, że Crimson Desert ma ciekawy i interesujący świat do eksploracji, oraz ma bardzo dobre walki. Ale za to fabuła jest takie "meh". Czyli coś w stylu Dying Light.
Czemu na Waszym portalu nie ma recenzji? Czy ten portal to już tylko newsy kopiuj/wklej?
wyraźnie są rozczarowani tymi recenzjami są inwestorzy
Jelenie. Przeciez to sie b.czesto zdarza i trzeba bylo sprzedac przed premiera. Zwlaszcza w tym przypadku gdzie hype bylo ogromny a gra na trailerze dupy nie urywala.
Czyli standard, trzeba poczekać z rok aż ją połatają. No i przy okazji cena spadnie :)
Jak zobaczyłem jeden filmik z gry to wiedziałem, że będzie kiepsko. Denuvo po to żeby się nacięło jak najwięcej ludzi.
Błędy to będą musieli naprawić tym sie nie przejmuje nie oni pierwsi nie ostatni, martwi mnie akcja gry bo czytając poranny artykuł na gryonline.pl choć nie wbiegający nadto w szczególy to wyszło minusów wiecej jak plusów, i jednym z nich była akcja i główne wątki gry.
żyjemy w czasach gdy nawet jak jakieś studio zrobi świetną grę i to tak znajdą się tacy co się zesrają, znajdą wsparcie innych i tworzą się wrogie obozy: przeciwnicy, zwolennicy i mała grupa po środku, która czerpie przyjemność ale też widzi wady. To widać w zasadzie w wielu aspektach jak choćby ostatni spór o DLSS 5: gdyby nikt nie wiedział, że to jest oparte o AI to większość krytykujących by pewnie była zachwycona tą technologią ale że jest AI to już dla niektórych z automatu jest nie do zaakceptowania. To dopiero nowa technologia: ma swoje potknięcia ale i ma potencjał (Tak dla przypomnienia: silnik spalinowy aby był na takim poziomie jaki mamy dzisiaj w samochodach był udoskonalany ponad 100 lat). Trochę narzekam, ale ogólnie to chyba normalne że tak się dzieje: ludzie po prostu lubią się kłócić i udowadniać innym, że oni mają rację a reszta się myli i jest głupia.