Komentarze do wiadomości: Crimson Desert osiąga niesamowity kamień milowy na dwa tygodnie przed premierą. RDR2, Expedition 33 i KCD 2 udowadniają, że recenzje na ostatnią chwilę to nic złego

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
03.03.2026 22:07
1
4
odpowiedz
MarioAleWLewo
3
Legionista

Czy tylko ja mam wrażenie, że ta gra jest jakoś sztucznie pompowana? Nic co do tej pory pokazano nie wygląda przesadnie imponująco, gdyby robił to Ubisoft albo Obsidian to internet huczałby z beki, że zapowiada się gówno itd. Liczby fajne, ale wynikają prawdopodobnie z "patriotyzmu" i tego, że w Azji może być nieco ludzi tym zainteresowanych.

03.03.2026 22:16
1.1
3
Darek1785
6
Konsul

Też nie wiem o co chodzi, gra wygląda jak Dragon's Dogma 2 albo jakaś generyczna gierka MMORPG.

post wyedytowany przez Darek1785 2026-03-03 22:16:14
03.03.2026 23:26
Ragn'or
1.2
Ragn'or
246
MuremZaPolskimMundurem

Też mi się tak wydaje. Każdego dnia pierdyliard "nowych" niusów, a w każdym to samo. Gra wygląda jak połączenie Dragons Dogma 2 z Shadow od Mordor- od obu tych gier się odbiłem. Ładna grafika, to prawda, jednak wyczuwam że będzie potężna nuda.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl