Czy tylko ja mam wrażenie, że ta gra jest jakoś sztucznie pompowana? Nic co do tej pory pokazano nie wygląda przesadnie imponująco, gdyby robił to Ubisoft albo Obsidian to internet huczałby z beki, że zapowiada się gówno itd. Liczby fajne, ale wynikają prawdopodobnie z "patriotyzmu" i tego, że w Azji może być nieco ludzi tym zainteresowanych.
Czy tylko ja mam wrażenie, że ta gra jest jakoś sztucznie pompowana? Nic co do tej pory pokazano nie wygląda przesadnie imponująco, gdyby robił to Ubisoft albo Obsidian to internet huczałby z beki, że zapowiada się gówno itd. Liczby fajne, ale wynikają prawdopodobnie z "patriotyzmu" i tego, że w Azji może być nieco ludzi tym zainteresowanych.
Też nie wiem o co chodzi, gra wygląda jak Dragon's Dogma 2 albo jakaś generyczna gierka MMORPG.
Też mi się tak wydaje. Każdego dnia pierdyliard "nowych" niusów, a w każdym to samo. Gra wygląda jak połączenie Dragons Dogma 2 z Shadow od Mordor- od obu tych gier się odbiłem. Ładna grafika, to prawda, jednak wyczuwam że będzie potężna nuda.
W
Grafika sztos, walka ciekawa, ale po tym, co już można zobaczyć jeśli chodzi o zadania itp. to pełna zgoda - UBI zostałoby na ich miejscu zgrupowane. :)
Zapowiadało się zbyt dobrze i skończy raczej jako duże rozczarowanie.
Trzymam za tą grę kciuki ogólnie, żeby wyszło z tego coś dobrego, żeby był sukces i jak najmniej błędów, poczeka się dzień dwa i można kupic, jak nie to szkoda.
Przeszedlem juz gre w swojej wyobrazni. Mysle ze ma szanse przebic Clair Obscur :D
Jakoś tak zacząłem czekać na tę grę, mimo że pierwsze materiał mnie odrzucały, ale ostatnie mocniej zachęciły. Mam jednak obawy co do tego jak gra rzeczywiście będzie wyglądać, biorąc pod uwagę, że robi ją studio od MMO. No i jakoś granie tym chłopem średnio zachęca, szkoda że twórcy gry z taką możliwością tworzenia własnej postaci narzucają nam z góry jedną. Ale to tylko taki mały minusik, który jeśli postać będzie fajnie napisana to szybko zignoruje.
W sieci jest już z parenaście godzin rozgrywki z tej gry, a dalej nikt nie wie czym to coś jest i o co w tym chodzi.
Jestem zainteresowany ale to nie wygląda zbyt dobrze. Dla mnie to jest mix nowych Assasynów, Zeldy i Dragons Dogma. Co raczej brzmi dość... średnio.
Trochę nietrafione to określenie "koreański Wiedźmin" bo jak wiemy, twórcy nie stawiają na fabułę, co może okazać się piętą achillesową tego tytułu. Jeżeli grze uda się osiągnąc to co zrobiło BoTW to osobiście będę zadowolony, natomiast jeśli jak inni zauważyli gra pójdzie tropem Dragons Dogma 2 to szybko się od niej odbiję. Na razie czekam na zniesienie embargo no i pierwsze opinie graczy
Sam jestem ciekaw co to będzie, ale sam nie kupuję bo już widzę, że nie będę miał czasu w to grać.
Mam pytanie: dlaczego gra nie jest dostępna na GOG? Czy ktoś może mi to wyjaśnić? Tylko proszę darować sobie wpisy typu: "bo GOG jest do dupy". Nie chcę robić później personalnych wycieczek.
To ,że dodałem tą grę na listę życzeń jak wielu innych graczy nie oznacza zakupu gry na premierę. Ostatnimi czasy czekam na opinie o grze na steam 40-100h gry. Decuduje się dopiero jak nie ma woke gówna i gra ma mechaniki oraz walkę dobrze zrobioną; trzeba dodać też jeśli są błędy w quastach fabuły głównej blokujące progres to gra odpada odrazu.
P.S.Na przykładzie Resident Evil R nie kupiłem bo nie widzę sensu wydawać 400 zł na 12h gry.