Twórca nie potrafią zoptymalizować gry na ps5 pro więc nawet niech nie myślą o tym o czym wspominają!!!
Via Tenor
A to osiągnięcie to ''Najbardziej przehajpowana gra ostatnich lat''? ;)
A jakie macie wy opinie, ktoś kto gra już?
P.S Szukałem gifa z Crimson Desert, a wyskoczył mi gif z jednym z moich ulubionych zespołów,
no przynajmniej z nazwy;)
Gra tak dobra, że aż zła, i tak zła, że aż dobra. Gram na pożyczonej PS5 Pro i jestem mega zadowolony z gry. Są mega bolączki, jak najbardziej ułomne sterowanie, jakie widziałem, i brak remapowania, mniejsze i większe błędy, ale ogólnie mnóstwo mechanik sprawia ogrom radości podczas grania. Jest wiele do odkrycia, różnorodna walka, grafika, która wygląda bardzo ładnie, choć jest nierówna w niektórych momentach, plus za dużo żółtego koloru. W tej grze jest mnóstwo do odkrycia. Główna fabuła jakaś tam jest, ale to jest otwarta piaskownica do zabawy, to ty decydujesz, co chcesz zrobić: czy rozbudować swój obóz, czy pojeździć karawaną i zarobić trochę grosza, czy ubić paru przeciwników, i wiele więcej. Poczekam znacznie dłużej, może jakieś 2 lata, aż zaktualizują grę i wyeliminują główne bolączki i te trochę mniejsze, wtedy będzie wielkie granie, a tak to granie na czas, aż oddam sprzęt:0
Via Tenor
Z pewnych zrodel wiem, ze ten kot legalnie zmienil imie i ma na to papiery.
ps. Szacun dla Pearl Abyss ze genialne rozgrywanie roznorakich "outrage mobs". Gra tak czy siak sprzedaje sie swietnie, ale troche kopii musialo wpasc dzieki rozglosowi najpierw o AI, a teraz o takie rzeczy.
Choc tym razem maly kaliber, niemniej wystarczyl aby gol zrobil newsa (o czym doskonale wiedza ze stronki o grach i jutubery skanuja reddity w poszukiwaniu takich "nothingburgerow" zeby sprobowac zrobic z nich mniejsze lub wieksze aferki dla klikow).
Przypuszczalnie przelozy sie to na to ze X osob zobaczy tytul gry i przeczyta newsa, a wczesniej sie gra nie interesowalo.
Za pare dni wybuchnie afera jak zmniejsza dekolt jakims kobiecym NPC.
Keep up the good work.
No tak, ale jeżeli ktoś zauważy to ponad połowa pozytywnych ocen jest od "graczy" którzy mają po 2 minuty czasu w Crimson Desert. Oni na serio myślą, że Valve się nie zorientuje i zdejmie im te recenzje.
Po 30+ godzinach śmiało mogę stwierdzić że jest to wykastrowane niedokończone mmo :/
Jak zacznę grać po gram w DS2 pc to będzie przytłaczająco pozytywny pewnie i dobrze nie ch będzie.
zamiast grać w Death stranding, to ci się pomyliło i grasz w DS2 ale jest nim Dark Souls 2;)