ja bym dodał jeszcze: A Way Out, Backrooms: Escape Together, Content Warning, Deep Rock Galactic, Generation Zero, Toxic Commando, Jump Space, Lethal Company, Phasmophobia, Voidtrain, Back4Blood, World War Z
Ja się pytam where is Resident Evil 5?!?!?! Toż to jedna z lepszych gier pod kooperację. :)
Darktide dałbym do A, Ghost Recon, SplitFiction, Ready or Not, do S.
No i brakuje tutaj takich perełek jak It take Two, wspomniany RE5, we where here, seria Trine itd.
No, ale rozumiem, że to gry w które Ty grałeś?
RE5 dodany, zapomniałem.
ale tak, staram się dodawać gry, w które grałem - inaczej musiałbym wpisywać tier na ślepo. :D
Ready or Not i Ghost Recon nie mają S głównie za niedopracowanie. RoN ma wciąż problemy z AI + trochę żenujące, że na mapach z 10 NPC część z nich się powtarza. :D
No to prawda, Ready or Not potrzebuje jeszcze sporo szlifów.
Ghost Recon jak na tamte czasy to był spoko, ale też miał swoje problemy, jak chociażby strzelające AI przez krzaki czy czasami widzące przez ściany. Ale w tej grze spędziłam od cholery czasu z ekipą.
Szkoda, że Breakpointa tak spartolili...
A kolega grał w którąś z tych gier by móc je umieścić na liście:
Dead Island, Left 4 Dead, Kane and Lynch, Army of Two, Diablo 2, Dark Souls, RE 6, RE: Revelations 2, Broforce, Portal 2 i cała masa chodzonych bijatyk których nie chce mi się wymieniać.
RE6 to chyba najgorszy coop jak i resident ever.
Boże, jaka ta gra jest zła... Aż mam flashbacki jak w to grałem i po prostu usypialem gdy wybijałem kolejne fale przeciwników na tym posterunku w jednej z pierwszych misji. Gdyby było w tej grze choć trochę z survivalu jak w RE5 to byłoby to zjadliwe, a tak to zwykły akcyjniak typu - masz fale przeciwników i zabijaj.