Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Cisza wokół Max Payne Remake to wina Rockstar Games, Remedy ma związane ręce. Control Resonant musi odnieść sukces, by wyciągnąć twórców z dołka

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
11.08.2026 19:15
Dead Men
1
3
odpowiedz
Dead Men
200
Senator

czyli już można kopać grób.

11.08.2026 21:26
1.1
odpowiedz
Misha88
3
Legionista

Dead Men Nie kracz! Mam nadzieję że mimo przeciwności dadzą radę. Trzymam kciuki

11.08.2026 21:35
Dead Men
1.2
odpowiedz
Dead Men
200
Senator

Misha88 3 mln kopii gry w 3 lata, kiedy gra zarabia tak naprawdę na siebie najlepiej w pierwszym miesiacu od premiery. Control też hitem zarobkowym nie było umowa z Epiciem była korzystnma tylko dal 505 które z tych 30 mln $ od Epica zgarneło 22 mln 8 dostało Remedy. To studio balansuje na granicy upadku od 16 lat. A FB im był tak k..wa potrzebny że głowa mała.

11.08.2026 21:48
1.3
odpowiedz
Misha88
3
Legionista

Dead Men A daj spokój z tym śmieciem FB... Liczyłem jednak na lepszą sprzedaż Alan Wake 2. Bardzo ich lubię, i szkoda mi kiedy sukces artystyczny nie idzie w parze z komercyjnym. Mam nadzieję, że nie skreślą ich zbyt szybko, i dadzą zrobić tego Max'a Payne'a. Myślę że dokładnie ta gra - jako powiedzmy najmniej odjechana/udziwniona - ma największą szanse na sukces komercyjny. Pytanie tylko czy dziś da się bullet-time'em wygrać publikę, jak przy pierwszym MP. Naprawdę chciałbym żeby było dane nam się przekonać.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl