W Alanie Wake'u 2 zrobili główną postać czarną murzynkę i gra się nie sprzedała
Chodzi o FBC: Firebreak.
Zmienili charakter? Po wszystkich przejsciach wiadomo bylo, ze bedzie coraz bardziej cyniczny
Pytanie tez po co Max mialby wiecej mowic o zonie czy Monie skoro chcial o tym zapomniec
Dla mnie najlepsza czesc to 3ka wlasnie
Kogo obchodzi Max Payne .jak by zrobili remake punishera albo jego druga część to by było coś
Coś czuję że się im ten Control nie sprzeda. Będzie na poziomie Alana 2, albo mniejsza. Mnie Control 1 odrzucił, a materiały z dwójki nie zachęciły. Alan 2 mi się podobał, chociaż nie był idealny.
Mam nadzieję że uda im się zrobić remaki Maxa Payna i że jakoś uda im się przetrwać. Tylko fajnie jakby powrócili do klimatu swoich pierwszych gier - a mianowicie sekwencje psychodeliczne zostawili jako mały smaczek, pojedyncze sekwencje, a nie jako główny motor fabularny.
Wydaliby Alana dwójkę na Steam to bym kupił, a tak sami sobie zaszkodzili.
A co do Max Payne, cóż R* od zawsze tę markę traktował raczej po macoszemu.
Więc tak, na początku by się ludzie rzucili, ale potem refundy i negatywy.
Jedynke deklasuje pod kazdym wzgledem
W Alanie Wake'u 2 zrobili główną postać czarną murzynkę i gra się nie sprzedała

Lubię gry Remedy, lubię Sama Lake'a, ale za każdym razem jak widzę kiedy wypuszczają kolejne gry, które się nie sprzedają, a rentowność studia szoruje po dnie już od jakichś 20 lat to zawsze drapię się po głowie z pytaniem jakim cudem oni jeszcze żyją.
Uwielbiam gry Remedy i chciałbym aby Control Resonant odniósł sukces, ale gra jest tak specyficzna, że będzie z tym fest ciężko :/
Do tego wydanie Alana Wake 2 tylko na epicu to był ogromny błąd, bo sprzedaliby z dwa razy więcej kopii (jak nie więcej) wrzucając grę na steama. No ale epiczek płaci to epiczek wymaga i nic z tym nie zrobimy :(
Nie ma to jak wydać Alan Wake 2 czyli kontynuację jednej z najbardziej oczekiwanych kontynuacji gier, która z resztą jest dobrą grą, a i tak zaliczyć wtopę:) Control jest grą niszową w świecie gamingu także powodzenia Remedy.
A szkoda bo bardzo dobry dev, który spłodzili również Maxa Payne'a.
Złoty status i 2 miesiące oczekiwania i to jeszcze tylko na cyfrę?