Komentarze do wiadomości: „Ceny powinny spaść, ale tak się nie stało”. Tim Cain twierdzi, że korporacje poskąpiły graczom pieniędzy zaoszczędzonych na grach cyfrowych

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
03.11.2025 05:04
Dead Men
1
3
odpowiedz
Dead Men
190
Senator

przecież to był marketingowy bełkot iż cyfra będzie tańsza dla ludzi aby to łyknęli i przestali kupować fizyczne wydania.

03.11.2025 08:43
darkhulk
1.1
darkhulk
52
Pretorianin

Fajnie ale jakoś nigdy nie widziałem pudełek sklepowych w przecenach. Nie wspominając o większym wyborze. Także dobrze że zaorano ten chłam czyli pudełka. Idziesz do sklepu a tam tylko wiedzmin 3 sims 4 i fifa 1234

03.11.2025 12:25
1.2
robertoV
18
Generał

Idziesz do sklepu a tam tylko wiedzmin 3 sims 4 i fifa 1234
Mówisz o marketach jak Intermarche czy Lewiatan prawda ?

03.11.2025 05:16
😉
2
odpowiedz
NightGeisha
4
Generał

Jasnowidz panie.

03.11.2025 08:55
xsas
3
odpowiedz
xsas
197
SG-1

Nie wiem kto się łudził, że przejście na cyfrowe wersje sprawią, że gry będą tańsze? Tańsze dla producentów, ale nie klientów. Podobnie z AI, gdzie wielce jest płacz pracowników, że stracą pracę, a tak naprawdę będą używać narzędzi AI, gdzie ułatwi im pracę i przyspieszy produkcję, ale klienci i tak tego nie odczują.
Musiałoby ponownie dojść do kryzysu w tej branży i niejako resetu. Bo obecne ceny gier to już gruba przesada, a jeszcze większe wytyczy trendy GTA VI...

03.11.2025 10:32
Kwiliniosz
4
odpowiedz
Kwiliniosz
76
Konsul

Tak samo będzie z ai.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl