CD-ACTION 04/2012
Świetny numer nareszcie dali jakiś fajny gadżet
HoMM V: Dzikie Hordy - Kto chciał mieć już dawno ma...
Oddworld - Klasyk, gdyby był do podpięcia pod Steam kupiłbym czasopismo...
nail'd - "Jeszcze pachnąca nowością" gra, która ma ponad rok...
Gadżet w postaci podkładki można sobie w dupę wsadzić...
HoMM V: Dzikie Hordy - Kto chciał mieć już dawno ma...
No widzisz, kiedyś zagrywałem się w "Hirołsy III" jak głupi, a V częsci nigdy nie miałem, a tu przytrafia się taka okazja.
nail'd - "Jeszcze pachnąca nowością" gra, która ma ponad rok...
Co jest złego w tym że dają grę, która ma ponad rok? To chyba dobrze, że dają jakies świeże gry, a nie jakieś średniaki z 2000 roku.
Gadżet w postaci podkładki można sobie w dupę w sadzić...
To sobie "w sadź" taki gadżet, jeżeli Ci nie pasuję. Podkłada z ME - dla fabów tego RPG jak znalazł.
@Thermometrr
Niechcący nacisnąłem spację w słowie "wsadź". Przyznaję. Nie było to celowe. Ja w tej chwili tak samo mogę zwrócić uwagę na występujące w twojej wypowiedzi słowo "pasuję". Ale widzę musisz łapać mnie za każde słowo dzieciaczku.
Tak samo nail'd. Nie oceniłem tutaj tego, że taką grę dają, tylko sposób w jaki to przekazują - "pachnąca nowością".
Poza tym każdy na tym forum ma prawo wyrazić swoją opinię na dany temat. Moja jest taka, jaką pokazałem w [2].
Egao - Co do tego nail'd - widać nie wyłapałem o co Ci chodzi, sorry.
Ale widzę musisz łapać mnie za każde słowo dzieciaczku
Mógłbym wiedzieć po czym wnioskujesz, że jestem (jak to napisałeś) "dzieciaczkiem"?
Oddworld,jedna z najlepszych serii (choć trójka szału nie robi),polecam.
Ja jednak posiadam już każdą część,więc zakup nieobowiązkowy:)
Ale co robi recka Catherine?Gram już od przeszło 4 miesięcy i się tym faktem zdziwiłem.
@Thermometrr
Jeżeli jesteś starszy i Cię uraziłem, przepraszam. Ale sądząc po poprzednich wypowiedziach oraz czepieniu się spacji (która akurat w tym wypadku jest przypadkiem, niż w sytuacji gdyby ktoś napisał "chuśtawka", zamiast "huśtawka") stwierdziłem, że możesz być w takim wieku.
Oddworld - EKSTRA! Mam tylko jedynkę i dwójkę więc w dwie pozostałe bardzo chętnie zagram.
Numer nawet nawet (choć jak dla mnie nr.200 CDA było lepsze już nie mówiąc o zeszłorocznym wydaniu,bo był mega) najlepsza gra to Dzikie Hordy tyle,że od premiery stoi na półce.Seria Oddworlda tylko 2 pierwsze części,bo 2 pozostałe kaszanka.A naild w porównaniu do Pure słabiutkie a co do podkładki nie używam,bo mam laserową mysz,ale za to będzie co czytać :P
Nie bardzo rozumiem po co komu te całe "pełniaki" a tym bardziej narzekanie na nie.... Ja te gry wyrzucam w kąt a czasopismo kupuję dla recenzji itp, rany.
Czy koledzy z redakcji nadal uprawiaja POlityke na swych lamach,czy juz troche zmadrzeli?
Cieszy mnie fakt,ze ekipa ktora tak usilnie PromOwaliscie doprowadzila do tego,ze bidula-gazeta lezy,a Smuggi musi pajacowac na forach w tzw. wyjsciu do ludu i udawac kolezke i speca od Mass Effect 3.
Buhahahahahahahahahahahaha...
BYLY CZYTELNIK.
Ciesze sie, ze byly - czulbym sie glupio wiedzac ze tak durni jak ty nas czytaja. Dzieki serdeczne!
Triggers [10]
Nie bardzo rozumiem po co komu te całe "pełniaki"
Hmm... Może dlatego, że czasem trafi się jakaś gra, w którą chciałbym zagrać, ale nie na tyle, żeby specjalnie na nią wydawać 20, 30, 50 albo 100 zł???
No coz,zabolalo...Dlugoletni redaktor tak zacnego magazynu, PO 40-stu minutach zastanowienia,POstanowil zweryfikowac swa wypowiedz i dodac inwektywe,chociaz sam wczesniej zostal ukluty raczej grzecznosciowo.
Taki nerwusek troszke....Bywa.
Numer zakupiony.Polecam,ponieważ cena jest niezmieniona a rzeczy więcej niż zwykle i nr ciekawy.Muszę przeczytać zapowiedź AC lll.
smuggler możesz mi powiedzieć, czy te Oddwolrd's to wersje do podpięcia na steam?
nie do podpiecia pod steam, sorry
Czy to prawda że dajecie grę Rutkowski is Back ?
Uprzedzając wredne pytania – podkładka pachnie normalnie, nie trzeba będzie jej wystawiać na balkon na tydzień. :P
Uśmiechnąłem się :) Pamiętam jeszcze podkładkę-kalendarz sprzed dwóch (?) lub trzech lat. To było coś.
Nope.
[19] nice ;]