Via Tenor
Activision odkryło patent na perpetuum mobile, biorą tę samą grę zmieniają logo i czerpią energię z portfeli graczy przez wieczność. XDDD
Cwaniaki chcą 360zl albo więcej za 8 godz. rozgrywki nie zemną te numery wsadźcie sobie w Dupe ta grę grafika znowu słaba i tylko multi i multi i latanie po 6 zabijanie się małych mapach ja głupie idioty.🤬😓😓
Nie no nie mogę z komentarzy poniżej o cenie CoDa za 8h kampanii. 🤣 Nie wiem czy wiecie, ale Call of Duty to głównie multiplayer, a kampania jest tylko dodatkiem. 🤦
Co do tego bełkotu Acti o najbardziej zaawansowanej odsłonie, to jeśli ktoś nadal w to wierzy to współczuję. A wiara w to, że odejście od konsol starej generacji coś zmieni to niezłe kopium. No, ale Acti to mistrz manipulacji, ludzie znowu się nabiorą i kupią. 🤷
Porownywanie do CSa gdzie kampanii nie ma wlasciwie wcale totalnie z dup..y
Problemem jest to, ze samego multi/kampanii noe mozna kupic osobno
Gra to multi + kampania, jeśli ktoś pisze, że chcą 360zl za 8h kampanii, bo on gra tylko w kampanie, no to sory, ale to jest niezła odklejka.
Gra jest na rynku 20+ lat, a ludzie nadal wypisują takie głupoty.
Turok, Timeshift, Jericho, R6 vegas i moglbym wymieniac duzo dluzej
Ja nadal wole singla na 8h ale fajnego niz jakies wydluzane, meczace gry na 40h jak jakis Horizon czy KCD
Lepsza krotka gra, ktora jest caly czas fajna niz cos co momentami ma sie ochote wyebac do kosza, a niestety nie tylko rpgi w obecnych czasach sa wydluzone na sile
Wybuchy jak z Coda z 2007, no rzeczywiście lepsze efekty wizualne, chyba od Dooma z 2004
Tryby single player oraz multiplayer w Call of Duty i Battlefield powinny być sprzedawane oddzielnie. 150zł w dniu premiery to chyba w porządku cena (żaden z trybów jest dla mnie wart więcej), ale dać minimum 300zł za całość, jeśli interesuje mnie tylko jeden tryb, to nieporozumienie.
Co o tym sądzicie?
Ciekawe, że w ogóle nie widać w tym trailerze nawiązań do tego jak zakończyło się MWIII. Makarov nawet nie został wspomniany.
Mamo chcemy Call of Duty 4 Modern Warfare w domu!
Mama: ale przecież mamy w domu
COD w domu: Call of Duty Modern Warfare 4