Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Brandon Sanderson zdradził ile odcinków będzie miała ekranizacja jego uwielbianej serii. Czeka nas solidne otwarcie

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
03.07.2026 15:32
Silas1415
1
odpowiedz
Silas1415
33
Konsul

Trochę obawiam się do Archiwum wrócić, bo trochę narzekań się naczytałem na tę piątą część, no ale tak czy siak mam nadzieję, że przynajmniej te sezony będą tak dobre jak książki :D No i kurcze, oby i u Abercrombiego coś ruszyło z tymi adaptacjami. Wiem, że za Diabły ma brać się Cameron, ale no bardzo chciałbym coś z Pierwszego Prawa - a tu o ile jeden tytuł z serii był w planach, tak chyba na tylko tych planach poprzestano :/

04.07.2026 12:11
1.1
odpowiedz
tombo1977
1
Junior

Silas1415 Ja czytam właśnie piąta część i to jest jakaś masakra. Gniot jakiego dawno nie czytałem. Ale szczerze mam wrażenie że każda kolejna część jest słabsza od poprzedniej.

04.07.2026 12:22
Kwisatz_Haderach
1.2
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
28
GIT GUD or die trying

Silas1415 To przeczytaj, bo moze sie okazac ze nie warto ulegac modnemu ostatnio "Czekam 5 lat na cos, tylko po to zeby potem sie na to wysrac".

Mnie sie czytalo tak samo jak reszte tomow. Z zastrzezeniem ze jest za duzo Kaladina i jego cierpietnictwa. To nie jest zla postac, ale ilez mozna. To musi byc jakis self-insert. ;) Ten drugi "in" (nie pamietam... Adalin?) tez meczy.
Za to drugi tom zajebisty i o dziwo spoko zakonczenie.
Worldbuilding i mitologia tez dopiete na ostatni guzik. Koles ma genialny leb do tego.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-07-04 12:27:42
04.07.2026 12:21
Iselor
2
odpowiedz
Iselor
51
Senator

Od Sandersona się odbijam strasznie, więc serialu nie tknę też.

04.07.2026 12:30
Kwisatz_Haderach
3
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
28
GIT GUD or die trying

Jak lubie Sandersona, tak nie widze tego.
Wolalbym Z Mgly Zrodzonego.
O wiele.

Polowa pierwszego tomu to bardziej "Prison Break" niz normalne fantasy wiec nie wiem jak oni chca to zekranizowac. Shallan na poczatku tez wkurza.

Hmmm... no nie widze tego jako serial. Chyba ze taki przegadany i "much drama".

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl