Co do " wskrzeszenia" HoTsa jest jeszcze jedna przesłanka - z jakiegoś powodu w Twitch dropach można zgarnąć 7 dniowego boosta do expa.Więc jeśli po tych wszystkich updatach balansujących , przywróceniu w końcu " Zagubionych kopalni" do rotacji map i jeszcze daniu 7 dniowego boosta jako drop za oglądanie - nie powiedzą,że wracają do wspierania HotSa pokazując nowego hero ( może to nawet będzie Geralt - byłoby ciekawie, w końcu jak Wiedźmin zadebiutuje na Battle.necie to poczęści będzie " bohaterem burzy" mimo,że nie jest to Blizzardowska postać : P ). To ja nie wiem co oni z tym Hotsem planują robić, oczywiście trzymam kciuki by rzeczywiście go wskrzesili bo to moja ulubiona Moba, przez brak grupowego chatu niema toksyczności, przez wspólne lvlowanie niema czegoś takiego jak " ja carruje" itp. Trzymam kciuki by to wyszło : ). Pozdrawiam i proszę pamiętać,że to moje zdanie
Cokolwiek by to nie było to na 100% będzie jakiś nowy StarCraft.
Inne moje osobiste typy to:
Remaster/Remake pierwszego Diablo.
Dodatek/Nowy akt do Diablo 2.
Natomiast paskudnie brzmi Wiedźmin w odświeżonym Heroes of the Storm gdzie już kiedyś dodali jedną nową postać która została przez nich wymyślona zamiast dodawać kolejne nowe postacie ze swoich uniwersów których mają setki.
Ale ostatecznie to i tak bym uważał na tą korporację patrząc co oni potrafi obecnie wyczyniać:
Od blizza tylko to mnie interesuje. Petradą by było zapowiedzenie WArcrafta 4 z premierą za miesiąc :)
Oby nowy Starcraft, niech Blizz w końcu przestanie tę markę tak olewać. Najwiekszą obawę mam tylko że to nie będzie gra z klimatem jak w jedynce.